Star Trek Timelines APK

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Star Trek Timelines APK, galaksi üzerinde kendi istasyonunuzu oluşturup yönetebildiğiniz bir aksiyon-strateji oyunudur.

Star Trek tarihini ve katmanlarını bir araya getiren Star Trek Timelines APK, android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon-strateji oyunudur. Bilim kurgu öğelerini içerisinde barındıran bu oyunda, galaksiyi kurtarmak adına yola çıkmış olan Yıldız Filosuna katılın ve savaşa hazır olun.

Kendi savaş uzay istasyonunuzu inşa edecek ve yöneteceksiniz. PVP galaksi savaşlarına ev sahipliği yapan Star Trek Timelines, diğer oyuncularla savaşmanıza ve onlarla ittifaklar kurmanıza da olanak tanıyor.

Tamamen stratejiye dayanan bir yapısı olduğunu söylemeliyiz. Yönetim seçenekleri, görsellik ve rol yapma tarzı oyuna iyi bir şekilde işlenmiş. Star Trek hayranları için oldukça iyi bir haz sunan bu oyun, beklentinizi karşılayacak bir seviyededir. Çok üstün bir performans beklemiyorsanız oyundan istediğinizi rahatlıkla alabilirsiniz.

Star Trek Timelines APK İndir

Kurduğunuz istasyonu her daim geliştirmeli ve savaşa hazır olmalısınız. Savaşlardaki dayanıklılığınız ve rakibe verdiğiniz hasar her zaman yüksek olmalı. Aksi takdirde tüm savaşlardan yenilgiyle ayrılabilirsiniz. Tabii eğer bunun yaşanmasını istemiyorsanız, ittifaklara da katılabilirsiniz.

Galaksiyi keşfetmek ve uzayda bir maceraya atılmak istiyorsanız, Star Trek Timelines APK indirin ve tüm galaksiyi fethedin!

Oyun

Çağının Ötesinde En İyi 10 Bilim Kurgu Oyunu

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Trek Timelines

    Star Trek Timelines mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Star Trek Trexels

    Star Trek Trexels, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • Star Trek Fleet Command

    Eşsiz deneyim sunan bir strateji oyunu
  • Star Trek Adversaries

    Harika deneyim sunan bir 3 boyutlu kart oyunu
  • Star Trek Trexels 2

    Kendi uzay geminizi inşa edin, mürettebatınızı seçin, görevlere katılın.
  • Soccer Star 2020 APK

    Soccer Star 2020 APK Android futbol oyunu, Dünya Kupası maçlarına odaklanıyor. Mili takımlarla oynayabildiğiniz futbol oyununda kritik dokunuşlar yapıyorsunuz.
  • New Star Manager APK

    New Star Manager APK, mobildeki en popüler futbol oyunlarından New Star Soccer'ın yapımcılarına ait ücretsiz futbol menajerlik oyunu.
  • Mini Soccer Star APK

    Avrupa'nın en büyük liglerindeki takımlarla oynayabildiğiniz Mini Soccer Star APK'da, seviyeleri atlayın ve takımınızı şampiyon yapın.