Star Wars Pinball 3

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Star Wars Pinball 3, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.

Star Wars Pinball 3, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir pinball oyunu olarak öne çıkıyor. Oyun ve atari salonlarının vazgeçilmezileri arasında yer alan pinball'u artık mobil cihazlarımız üzerinde de oynayabilme şansına sahibiz, üstelik Star Wars temasıyla!

Oyuna ilk girdiğimizde karşımıza muhteşem görsellerle hazırlanmış bir arayüz çıkıyor. Farklı temalar üzerine kurulu olan bu arayüz hem oyunun kalite algısını artırıyor hem de çeşitlilik yaratarak oyunun monotonlaşmasını engelliyor. Eğer sunulanları yetersiz bulursanız uygulama içi satın almalar yaparak masa sayısını artırabilirsiniz.

Yıldız Savaşları evreninden tanıdığımız ikonik karakterle etkileşime girebiliyor oluşumuz oyunun en iyi özelliklerinden bir tanesi. Star Wars temasına güvenen kuru ve tatsız bir oyun yerine mümkün olduğunca zengin hale getirilmiş, oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatma amacıyla hazırlanmış bir yapım olduğunu her detayında anlıyoruz. İsimden kazanmak yerine sunulan yüksek kaliteli detaylarla başarıyı yakalamak istiyor.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Star Wars Pinball 3, kaliteli ve sürükleyici bir arcade oyun deneyimi yaşamak isteyen büyük küçük herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

Star Wars Pinball 3

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
45.6 MB DOSYA BOYUTU

Star Wars Pinball 3, pinball oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlerin denemesi gereken yapımlardan biri.

Star Wars Pinball 3, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli bir pinball oyunu olarak öne çıkıyor. Oyun salonlarının vazgeçilmez öğeleri arasında yer alan pinball'u artık mobil cihazlarımız üzerinde hem de Star Wars temasıyla oynayabilme şansına sahip oluyoruz.

Diğer ilk iki oyuna ek olarak bu oyuna Han Solo, bazı robot karakterler ve Yeni Umut bölümünden bazı öğeler eklenmiş. Elbette yapılan değişiklikler bunlarla sınırlı değil. Oyunun hem grafik hem de ses efektleri hatırı sayılır ölçüde iyileştirilmiş. Star Wars Pinball 3'ün en etkileyici özelliklerinden bir diğeri de ister Asiler'in ister İmparatorluk'un tarafını seçebilme şansına sahip oluşumuz. BU sayede diğer oyuncularla rekabet içerisine girebilir ve güce denge getirebiliriz.

Oyunda farklı masa tasarımları ve bölümler yer alıyor. Açıkçası farklı mekanlarda oynuyor olmamız iyi düşünülmüş bir detayın ürünü. Oyun sürekli aynı dinamikler etrafında döndüğü için bir süre sonra sıkıcı bir hale gelebilirdi. Yapımcılar monotonluk algısını farklı masalar ile kırıyor ve ortaya daha uzun süreli bir deneyim sunan oyun çıkartıyorlar.

Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Star Wars Pinball 3, pinball oyunundan keyif alan ve bunu Star Wars temasıyla birleştirmek isteyen tüm oyuncuların denemesi gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds Star Wars

    Angry Birds Star Wars, Angry Birds serisinin Yıldız Savaşları temalı yeni oyunu.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Pinball Sniper

    Pinball Sniper, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.
  • Pinball Fantasy HD

    Pinball Fantasy HD, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, kaliteli bir pinball oyunu.
  • Zen Pinball

    Zen Pinball, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir pinball oyunu.
  • Aliens vs. Pinball

    Aliens vs. Pinball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur
  • Atomic Pinball Collection

    Atomic Pinball Collection mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur
  • Bethesda Pinball

    Bethesda Pinball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, Bethesda oyunları temalı eğlenceli bir pinball oyunudur.