Starbucks Keyboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME

Starbucks Keyboard, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir emoji gönderme uygulamasıdır.

Starbucks Keyboard, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle kullanabileceğiniz bir klavye uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Uygulamanın içerisinde yer alan eğlenceli emojier ile zevkli zamanlar geçirebilirsiniz.

Starbucks hayranlarının hemen indirmesi gereken bir uygulama olan Starbucks Keyboard, bünyesinde barındırdığı özel emojileri ile mesjalarınızın daha eğlenceli gözükmesini sağlayacak. Duyguları anlatmanın en basit yolu olan yeni emojileri telefonunuza eklemenizi sağlayan uygulama tüm platformları destekliyor. Uygulama aynı zamanda tüm sosyal medya uygulamalarıyla uyumlu çalışıyor. Benzersiz bir deneyimi kullanıcılarına sunan Starbucks Keyboard, duygularınızı anlatmanın en eğlenceli yolu olmaya aday. Resmi Starbucks logolarıyla donatılan emojiler arasında kahve yudumlayan adamdan tek boynuzlu ata kadar her türlü emoji yer alıyor. İlerleyen zamanlarda emoji kapasitesini daha da arttıracak olan uygulamayı mutlaka denemelisiniz. 

Starbucks Keyboard, uygulamasını Android işletim sistemine sahip cihazlar için ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Starbucks Keyboard

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Starbucks Keyboard, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir emoji gönderme uygulamasıdır.

Starbucks Keyboard, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde zevkle kullanabileceğiniz bir emoji gönderme uygulaması olarak tanımlanabilir. Uygulamanın içerisinde yer alan resmi Starbucks emojieri ile mesajlarınızın renklenmesini sağlayabilirsiniz.

Starbucks fanlarının ilgisini çekecek olan Starbucks Keyboard, mesajlarınızın renklenmesine yardımcı olan bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Tüm sosyal medya uygulamaları ile uyumlu çalışan uygulama ile zevkli zamanlar geçireceksiniz. Kendine özel emojileri bulunan Starbucks Keyboard, aynı zamanda benzersiz bir deneyimi kullanıcılarına sunuyor. Duyguları anlatmanın en kolay yolu olan emojileri kullanıcılarına sunan uygulamayı Starbucks hayranlarının mutlaka denemesi gerekiyor. Resmi Starbucks logolarıyla donatılan emojiler arasında kahve yudumlayan adamdan tek boynuzlu ata kadar her türlü emoji yer alıyor. İlerleyen zamanlarda emoji kapasitesini daha da arttıracak olan uygulamayı mutlaka denemelisiniz. 

Starbucks Keyboard, uygulamasını iOS işletim sistemine sahip cihazlar için ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkish Keyboard

    Turkish Keyboard uygulaması, Android cihazlar için geliştirilmiş Türkçe klavye uygulamasıdır.
  • Kika Emoji Keyboard

    Kika Emoji Keyboard ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir klavye uygulamasıdır
  • Hodor Keyboard

    Hodor Keyboard, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir klavye uygulamasıdır.
  • Emoji Keyboard-Funny &Colorful

    Emoji Keyboard-Funny &Colorful kullanışlı bir emoji klavye uygulamasıdır
  • Chrooma Keyboard

    Chrooma Keyboard, son derece hafif ve bir o kadar renkli bir Android klavye uygulaması.
  • Emoji Keyboard

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz emoji uygulamasıdır.
  • Air Keyboard

    Bilgisayarınızın klavyesini Android cihazınızdan en kolay şekilde yönetebilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Starbucks

    Starbucks Türkiye mobil uygulaması ile Android telefonunuzdan kolaylıkla ödeme yapabilirsiniz.