StarFly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

StarFly, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay oyunu.

StarFly, reflekslerinizi geliştirmek amacıyla boş zamanlarınızda oynamak üzere eğlenceli bir oyun arıyorsanız tavsiye edebileceğim yapımlar arasında. Gizemli bir labirentin içerisinde uçan iki yıldızı aynı anda kontrol etmeye çalıştığınız oyunda engellere takılmadan mümkün olduğunca mesafe kat etmeye çalışıyorsunuz.

Gittikçe hızlanan uzay temalı arcade oyununda iki yıldızı aynı anda kontrol etmek için sağ veya sola kaydırma hareketini uyguluyorsunuz. Yaklaşıkta daha net görünen engeller arasından geçmek için oldukça seri olmanız, asla tereddütte kalmamanız gerekiyor. Ara sıra çıkan kıvılcımlar hızınızı etkilediğinden kritik noktalarda çıksalar da toplamanızı tavsiye ederim.

Basit kontrol sistemiyle her yaştan oyuncunun rahatlıkla oynayabileceği uzay oyununda tekil ve çoklu oyuncu modu yer alıyor. Reflekslerinizin harika olduğunu gösterme niyetiniz varsa online modda dünya genelinde oyuncularla kapışma şansınız var. Uzay temalı oyunlara ayrı bir ilginiz varsa Android cihazınıza kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

StarFly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

StarFly, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynayabileceğiniz uzay temalı sonsuz arcade oyunu.

StarFly, iOS cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon yüklü uzay oyunu. Karmaşık, engellerle dolu bir labirentin içerisinde aynı anda uçan iki yıldızı kontrol etmeye çalıştığınız, reflekslerinizi konuşturabileceğiniz süper eğlenceli bir yapım.

Vaktin geçmek bilmediği durumlarda açıp oynanabilecek oyunlar arasında olduğunu düşündüğüm StarFly’da gizemli bir labirentin içerisinde son hız uçuyoruz. Etrafımızdaki engellere çarpmadan mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışıyoruz. Yani başladığınız vakit sıkılıp bırakabileceğiniz, sonsuz oynanış sunan arcade oyunu StarFly.

Kolay kontrol sistemiyle ufak ekranlı iPhone’da da rahat oynanış sunan yapımda tek başınıza veya dünya genelinde oyunculara karşı online oynama seçeneğiniz var. Puan odaklı bir oyun ve farklı modlar sunmadığını belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!