Status, Sticker Saver

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Status, Sticker Saver, arkadaşlarınızın durumlarını ve size gönderdikleri çıkartmaları kaydedebileceğiniz bir uygulamadır.

Status, Sticker Saver ile arkadaşlarınızın durumlarını ya da hikayelerini kolayca galerinize kaydedebilirsiniz. Aynı şekilde sohbetleriniz esnasında aldığınız çıkartmaları da bu uygulama ile telefonunuza kaydederek diğer sohbetlerinizde kullanabilirsiniz.

Status, Sticker Saver İndir

İçerisinde yüzlerce çıkartma bulunan Status, Sticker Saver sayesinde sohbetlerinizde espri anlayışınızı daha belirgin bir şekilde ortaya koyarak eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Sohbetin bağlamına uygun olarak tercih edeceğiniz bu çıkartmalar, konuya yaklaşım biçiminizi gösterdiği gibi karşınızdaki kişinin gülmesini de sağlayabilir.

Status, Sticker Saver Özellikleri

Karşılıklı olarak daha eğlenceli bir sohbet ortamına sahip olabileceğiniz Status, Sticker Saver, arkadaşlarınızın durumlarını kaydetmenize de imkân tanıyor. Çoklu kaydetme, silme, yeniden gönderme ve paylaşma gibi özellikleri bulunan Status ile arkadaşlarınızın durumları üzerinde eğlenceli düzenlemeler yapabilirsiniz.

Status, Sticker Saver, kullanım kolaylığıyla da ilgi çeken bir uygulama. Uygulama içinde hoşunuza giden çıkarmaları sadece ekle kısmına tıklayarak indirebilirsiniz. Aynı şekilde, durumları da kaydet kısmından indirerek galerinize kaydedebilirsiniz.

Raşit Bütüner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sticker Maker

    Sticker Maker uygulaması ile WhatsApp'ta kendi çıkartmalarınızı oluşturabiliyorsunuz.
  • Thug life photo sticker maker

    Thug life photo sticker maker mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir fotoğraf editörüdür
  • LINE Selfie Sticker

    LINE Selfie Sticker uygulaması ile mesajlarınızda kullanmak üzere eğlenceli çıkartmalar oluşturabilirsiniz.
  • Kiwi Camera

    Kiwi Camera, Android cihazlarınız ile çektiğiniz fotoğraflara filtre, çerçeve ve sticker ekleme işlemleri yapabilmenizi sağlayan ücretsiz bir Android fotoğraf düzenleme uygulaması.
  • Cubie Messenger

    Cubie Messenger uygulaması sayesinde görüştüğünüz kişilere eğlenceli sticker’lar, videolar, resimler, resimli mesajlar göndermeniz mümkün.
  • Floyd’s Sticker Squad-Time Travelling Shooter

    Rakiplere karşı top fırlatarak savaşlar yapılan kaliteli bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Story Saver

    Story Saver uygulaması ile Android cihazlarınızdan, arkadaşlarınızın WhatsApp durumlarını kolayca indirebilirsiniz.
  • Smart Battery Saver

    Smart Battery Saver mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir güç tasarruf uygulamasıdır.