Stealth Helicopter Fighter War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

Stealth Helicopter Fighter War, hedefinize varana kadar görünmeyen helikopteriniz ile gizli görevler yapmanız gereken aksiyon dolu bir Android helikopter oyunu.

Stealth Helicopter Fighter War, adından da anlayacağınız üzere bir Android helikopter savaşı oyunu. Fakat bu oyunda kullanacağınız helikopter görünmez olarak tasarlanmış. Yani yapacağınız görevleregiderken helikopteriniz görünmüyor. Bu da size görevin yapmaya başlayana kadar büyük avantaj sağlıyor ve zorlu görevlerin bile altından kolayca kalkabilme özelliği kazandırıyor.

Helikopterin kontrolünü ekranın sağ ve sol alt kısmında bulunan yön ve saldırı tuşları ile sağlıyorsunuz. Sağ altta bulunan silahların üzerinde o silahta kaç mermi kaldığını da gösteriyor.

Ücretsiz bir savaş oyununa göre iyi sayılabilecek derecede grafik kalitesi bulunan oyunda size verilen görevleri birer birer yerine getirmek ilk amacınız. Örneğin bir tank yok etmeniz istendiğinde o tankın yakınlarına kadar görünmez olarak giderek tankı yok edip hızlıca geri dönmeniz gerekiyor.

Aksiyon ve heyecanın bir arada olduğu Stealth Helicopter Fighter War oyununda keyifli vakit geçirmek mümkün. Oyunun en öne çıkan özelliği ise helikopterinizin görünmez özelliğe sahip olması.

Bir çok farklı silaha sahip olan helikopteri kontrol ederken taramalı tüfekten bombaya kadar geniş çapta etkisi olan silahları kullanabiliyorsunuz. Kullanacağınız silah türüne yapacağınız göreve göre karar verebilirsiniz.

Farklı hava koşullarında yapacağınız görevleri başarıyla tamamlamanız durumunda hemen bir sonraki göreve geçebilmeniz mümkün. Oyunda radar takip sistemi bulunuyor. Böylece düşmanlarınızı radar üzerinden görerek ona göre hareket edebiliyorsunuz.

Eğer helikopter ya da savaş oyunları oynamayı seviyorsanız, Stealth Helicopter Fighter War'un ilginizi çekeceğini düşünüyorum. Oynamak için hemen Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Air Fighter 1942 World War 2

    Air Fighter 1942 World War 2 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir uçak oyunudur
  • Stickman Ninja Legends Shadow Fighter Revenger War

    Farklı Ninja karakterlerini kullanabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Secret Agent Stealth Mission

    Secret Agent Stealth Mission mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Helicopter Simulator: Warfare

    Helicopter Simulator: Warfare'da, toplamda 21 adet görevi tamamlayın ve gökyüzündeki düşmanlarınızı alt edin.
  • Survival Stealth Mission

    Survival Stealth Mission, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir gizlilik oyunudur.
  • GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D

    GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D, helikopterinizi kontrol ederek düşmanlarınızla ile savaşıp onları yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Mission Helicopter

    İnsanları kurtarmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Karşıdan gelen düşmanlar varken insanları kurtarmak o kadar kolay mı sizce?
  • Jetpack Fighter

    Jetpack Fighter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur