Steam

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.4/5 ZİYARETÇİ
420,775 TOPLAM İNDİRME
1.41 MB DOSYA BOYUTU

Steam, Valve firması tarafından geliştirilen popüler dijital oyun satın alma ve oyun platformudur.

Steam, Half-Life adlı popüler FPS oyununun yaratıcısı olan şirket Valve tarafından ortaya çıkan dijital oyun satın alma ve oyun platformudur. Dünyanın çeşitli yerlerinden milyonlarca oyunsevere ev sahipliği yapan Steam, her yıl binlerce farklı oyuna ev sahipliği yapıyor. Günümüzün en popüler oyunlarını bünyesinde bulunduran platform, Türkçe dil desteğine de sahip. Ülkemiz oyuncuları tarafından da kullanılan Steam, gerçek zamanlı olarak kullanılıyor.

Kullanıcıların sevdikleri oyunların dijital kopyalarını satın alabilecekleri, piyasaya yeni çıkacak olan oyunlarla ilgili en son haberlere, ekran görüntülerine ve videolara ulaşabileceği, farklı oyun topluluklarına katılabileceği, arkadaşlarıyla sohbet edebileceği, sahip olduğu tüm oyunları en güncel versiyonlarıyla oynayabileceği, sorunsuz bir şekilde çoklu oyunculu ağlar üzerinde yer alabileceği mükemmel bir oyun platformunu kullanıcılara sunan Steam, bu alanda uzun yıllardır liderliğini sürdürmektedir.

Steam İndir

Oldukça sade ve kullanışlı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan program, farklı başlıklar altında satın alabileceğiniz birçok oyunu ve oyun modunu içerisinde barındırmaktadır. Satın aldığınız oyunları yine Steam yardımıyla bilgisayarınıza hızlı bir şekilde indirerek doğrudan oynamaya başlayabilirsiniz. 

Steam ile farklı oyun topluluklarına üye olarak, oyunlar hakkında en son bilgilere ulaşabilirsiniz. Farklı kullanıcılarla tanışabilir, sohbet edebilir ve birlikte oyunlar oynayabilirsiniz. Ayrıca Steam üzerinde sık sık gerçekleştirilen indirimlerden yararlanarak sevdiğiniz oyunları piyasa fiyatına göre çok daha uygun fiyatlarla satın alma şansını da yakalayabilirsiniz. Yıllardır Türk Lirası'nı kullanan Steam, artık Türkiye'deki oyunculara da Dolar üzerinden oyun satacaktır. Bu nedenle oyunların fiyatı neredeyse iki katına çıkarak, oyuncuların oyun alması zorlaşmıştır.

Her ne kadar dünya üzerindeki bütün oyunları barındırmıyor olsa da, tüm oyun severlerin mutlaka bilgisayarları üzerinde sahip olması gereken Steam'i indirin ve hemen keşfetmeye başlayın.

Can Çevrim

Steam

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
5,909 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazlarınızda kullanabildiğiniz Steam APK'da, arkadaşlarınızla sohbet edin, oyun haberlerini okuyun ve oyun satın alın.

Steam APK, hesabınızla giriş yaparak arkadaşlarınızla sohbet edebileceğiniz, güncel oyunlar hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz ve en önemlisi indirimlerden mobil platform aracılığı ile oyun satın alabileceğiniz bir uygulamadır. Steam'in Android sürümü olan bu uygulamada, Windows sürümündeki işlerinizi telefonunuzdan kolayca yapabilirsiniz. 

Steam, orijinal oyun almak ve bu oyunları internet üzerinden oynamak isteyen bilgisayar kullanıcılarına göre bir programdır. Steam sayesinde kendinize ücretsiz bir hesap oluşturabilir ve oluşturduğunuz hesap ile orijinal oyun satın alabilirsiniz. Aldığınız bütün oyunları oluşturmuş olduğunuz hesapta saklayın ve internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan hesap bilgilerinizi girerek oyunlarınızı indirin. 

Steam APK İndir

Steam uygulaması, Android telefonunuzdan hesabınızı yönetmenize, PC oyunlarını satın almanıza ve en son çıkan popüler haberlere erişmenize olanak tanıyor. Ayrıca uygulama içerisinde, geniş oyuncu topluluklarıyla da sohbet edebilirsiniz. Siz de telefonunuza Steam APK indirerek, hesabınızı kolayca yönetebilirsiniz. 

Oyun

Steam Guard Nedir, Nasıl Kullanılır?

Steam'in Android versiyonunda kullanılan Steam Guard, oyuncuların hesaplarının çalınmasını önlemek amacıyla geliştirilmiş ek güvenlik sistemidir. Hesabınızı Steam Guard ile telefonunuzdan koruma altına alabilirsiniz. Steam Guard’ı açtığınızda, hesabınıza tanınmayan bir cihazdan giriş yapıldığında hesabın size ait olduğunu gösteren özel bir kodu girmeniz gerekir. E-posta veya Steam mobil uygulamasına gönderilen bu kodu girmeden hesabınıza erişilemez. Bu sayede hesabınızı oldukça güvenli bir şekilde koruyabilirsiniz. 

Steam Özellikleri

  • Steam Guard ile hesabınızı koruyun.
  • Arkadaşlarınızla sohbet edin.
  • Takas ve Pazar Onaylamalarını yapın.
  • Telefonunuzdan Steam’de Alışveriş yapın.
  • Hesap ayarlarınızı istediğiniz zaman güncelleyin.
Tuna Aras

Steam

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
410 TOPLAM İNDİRME
10.9 MB DOSYA BOYUTU

Steam iPhone uygulaması ile arkadaşlarınızla sohbet edebilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.

40 milyondan üyesi bulunan çevrimiçi oyun platformu Steam'in iPhone uygulamasıdır. Stream tarafından ücretsiz sunulan uygulama ile Steam hesabınızdaki gelişmeleri iPhone ve iPad'inizden takip edebilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüze sahip uygulamayı mobil cihazınıza yükleyerek Steam üzerindeki arkadaşlarınızla sohbet edebilir, topluluk gruplarına göz atabilir, kullanıcı profillerini görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca oyunlar hakkında son gelişmeleri okuyabilir, indirme giren Steam oyunlarını, kampanyaları takip edebilirsiniz.

Çevrimdışı sohbet etme imkanı sunan Steam mobil uygulama, push bildirim desteğine sahiptir. Bu sayede Steam'in geniş topluluğunda olan bitenden anında haberiniz olur. Uygulamanın 1.3 sürümü ile gelen yenilikler ise;

  • Yen görünüm ve izlenim
  • Çevrimdışı sohbet
  • Gelişmiş push bildirim ve simge
  • Davetleri aynı ekranda görüntüleme
  • Arkadaş davetlerini yanıtlamak için modern arayüz
  • Arkadaş takma adlarını görüntüleme
  • Mobil olan veya Big Picture'ı kullanan arkadaşları kolayca görme
  • Davetler listesinde önerilen arkadaşları görme
  • İyileştirilmiş kararlılık ve performans
Barış YANIK

Steam

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1.3/5 ZİYARETÇİ
22,884 TOPLAM İNDİRME
3.8 MB DOSYA BOYUTU

İnternet üzerinden en güncel sunucuları (serverlar) görmenizi ve orijinal oyunlarınızla internet üzerinden (online) multiplayer oynamanızı sağlayan oyun platformu.

Steam; orjinal oyun almak ve bu oyunları internet üzerinden oynamak isteyen bilgisayar kullanıcılarına göre bir programdır. Steam sayesinde kendinize ücretsiz bir hesap oluşturabilir ve oluşturduğunuz hesap ile orjinal oyun satın alabilirsiniz hem de aldığınız bütün oyunları oluşturmuş olduğunuz hesapta saklanabilecek ve internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan bilgilerinizi girdiğinizde satın almış olduğunuz oyunlarınızı yükleyebileceksiniz. Bu sayede bağlı olduğunuz sunuculara heryerden erişebileceksiniz.

Steam programı oyuncuların işini kolaylaştıracak birçok özelliğe de sahip. Bunlardan bazıları;

*Oyun içinde arkadaşlarınızla mesajlaşabilme
*Satın almış olduğunuz oyunların otomatik olarak güncellenmesi
*Hesabınızda bulunan oyunları internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan oynayabilmek
*Steam'in sahip olduğu özel kampanyalardan yararlanabilmek
*Yeni sunucuları otomatik güncellemek

Sistem Gereksinimleri

*Intel Mac, Leopard 10.5.8, Snow Leopard 10.6.3 veya daha sonrası.
*İki tuşlu fare mutlaka önerilir

 Steam ile çalışan bazı oyunlar: Call of Duty Modern Warfare 2, Final Fantasy, Lego, Half-Life, Command Conquer Tiberium Wars, Football Manager, Fifa Manager, Counter Strike ve diğer yüzlerce oyun... Tümünü görmek için tıklayın.

Tamindir

Steam

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
484 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Steam Windows Phone uygulaması ile son oyunları, topluluğu takip etmekten uzaktan oyun indirmeye pek çok şeyi yapabilirsiniz.

PC oyunlarını dijital olarak satın almayı tercih edenlerin vazgeçilmezi Steam’in resmi Windows Phone uygulaması. Steam’in can alıcı özelliklerini mobil üzerinden kullanmamızı sağlayan uygulama Windows Phone 8.1 üzeri tüm telefonlarla uyumlu ancak evrensel uygulama olarak yayınlanmadığından sadece mobilde kullanabiliyoruz.

Ülkemizde de hatrı sayılır aktif oyuncunun kullandığı dijital oyun satın alma platformu Steam’in Windows Phone platformuna çıkan uygulamasının Android ve iOS’tan çok farklı olmayışı oldukça sevindirici. Arayüz olarak biraz geride olsa sunduğu özelliklerle resmi olmayan Steam uygulamalarının yerini rahatlıkla alabilir.

Windows Phone için Steam uygulamasında yapabildiklerinizi sıralamam gerekirse;

  • Steam hesabınız için iki adımlı doğrulama sistemi Steam Guard’ı etkinleştirme
  • Arkadaşlarınızla yaptığınız alım satımları görüntüleme, işlem onaylama
  • Oyun içi öğelerinizi Steam Topluluk Pazarı’nda satışa sunma
  • Steam vitrinine göz atma (son oyunlar, promosyonlar, satışlar)
  • Uzaktan doğrudan evdeki PC’nize oyun indirme ve yükleme
Erkan Calp

Steam

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2,068 TOPLAM İNDİRME
2.62 MB DOSYA BOYUTU

Steam oyun platformunun Linux versiyonudur.

Steam, günümüzde en popüler oyun platformlarından birisidir. Half Life oyununun yapımcısı olan Valve şirketi tarafından geliştirilmiş olan platform gittikçe büyümüş ve pek çok oyuna ev sahipliği yapmaya başlamıştır.

Bu platformdan sevdiğiniz oyunların dijital kopyalarını satın alma şansına sahipsiniz. Ayrıca en son haberlere, çıkacak olan yeni oyunlara, oyunların videolarına ve ekran görüntülerine bu platformdan erişebilir, oyunları inceleyebilir, buna göre satın alıp almamaya karar verebilirsiniz.

Steam tamamen Türkçe olması sebebiyle kullanımı da gayet kolay diyebilirim. Sade bir arayüze sahip olan platform artık Linux'te de kullanılabiliyor. Siz de Linux kullanıyorsanız bu uygulamayı indirerek Steam ailesine dahil olabilirsiniz.
Programı indirdikten sonra yapmanız gereken bir kullanıcı hesabı oluşturup giriş yapmak. Ardından sevdiğiniz oyunları sepetinize atabilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Ardından satın aldığınız oyunlar Steam üzerinden kolayca inecek ve oynamaya başlayabileceksiniz. Ayrıca herhangi bir güncelleme geldiğinde Steam onları otomatik olarak güncelleyecektir.

Steam'ın en önemli özelliklerinden birisi de sık sık gerçekleştirdiği indirimler diyebilirim. Yılın belli dönemlerinde neredeyse yüzde doksana kadar gerçekleştirdiği bu indirimlerle sevdiğiniz oyunlara uygun fiyatlara kavuşabilirsiniz.

Eğer siz de oyun meraklısıysanız bu uygulamayı indirmenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mafia: Definitive Edition

    Mafia: Definitive Edition PC İndir: Steam'deki en iyi mafya oyunları arasında
  • PES 2021

    PES 2021 - eFootball PES 2021 (İndir): PES 2021 Steam'de ön siparişte! PC'de oynayabileceğiniz en iyi futbol oyunlarından biri
  • Curse of Anabelle

    Curse of Anabelle PC İndir: Türk yapımı hikaye tabanlı macera korku bulmaca oyunu Curse of Anabelle Steam'de!
  • FIFA 22

    Yenilikçi HyperMotion oynanış teknolojisi ile FIFA 22 PC Steam'de!
  • Among Us

    Among Us, PC'de indirip oynayabileceğiniz süper eğlenceli online oyun. Popüler online oyun Among Us Steam'de!
  • Firefighting Simulator

    Fire fighting simulator PC için itfaiye simülatörü. Türkçe İtfaiye simülasyon oyunu Firefighting Simulator Steam'de.
  • Tiny Hands Adventure

    Tiny Hands Adventure, Steam üzerinden indir diyebileceğiniz ve oynayacağınız bir tür macera oyunudur.
  • EarthFall

    EarthFall, Steam üzerinden indir diyebileceğiniz kendine has farklılıkları bulunan bir tür aksiyon oyunudur.