Steel And Flesh

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
226 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Ortaçağda nefes kesen savaşlar yaparak kendi imparatorluğunuzu kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Ortaçağ döneminde aksiyon dolu savaşlara katılacağınız ve ganimet mücadelesi vererek kendi imparatorluğunuzu kuracağınız Steel And Flesh, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak hizmet veren eşsiz bir oyundur.

Etkileyici 3 boyutlu grafikler ve kaliteli ses efektleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, ortaçağda yer alarak çeşitli ordularda bireysel asker olarak görev almak ya da kendi imparatorluğunuzu kurmak için mücadele etmektir.

İlkel savaş aletlerini kullanarak nefes kesen savaşlara katılabilir ve düşmanlarınıza diz çöktürerek krallığınızı ilan edebilirsiniz. İster asker olarak farklı ordularda bireysel görevlere katılabilir, isterseniz de kendi ordunuzu kurarak etrafınızdaki imparatorluklarla savaşarak topraklarınızı genişletebilirsiniz.

Oyunda savaşlarda kullanabileceğiniz kılıç, kalkan, ok, bıçak, çelik zırh, mızrak ve daha onlarca farklı savaş aleti yer almaktadır. Ayrıca birçok ortaçağ krallığı bulunmaktadır. Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan kolaylıkla oynayacağınız Steel And Flesh’e aksiyon oyunları kategorisinden ücretsiz ulaşabilir ve ganimet savaşları yaparak kendi krallığınızı kurabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Steel And Flesh

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
301.1 MB DOSYA BOYUTU

Ortaçağda nefes kesen savaşlar yaparak kendi imparatorluğunuzu kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve ücretsiz olarak oynayacağınız Steel And Flesh, ortaçağ dönemine yolculuk yaparak ilkel savaş aletleriyle nefes kesen savaşlara katılacağınız ve ganimet mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Çarpıcı 3D grafikleri ve gerçekçi ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, kendi imparatorluğunuzu kurmak için ganimet savaşlarına katılmak ve güçlü bir orduyu yöneterek yeni yerler fethetmektir.

Kılıç ve ok gibi ilkel savaş aletlerinden yararlanarak düşman birliklerini etkisiz hale getirebilir ve farklı özelliklere sahip yüzlerce askerden güçlü bir ordu kurabilirsiniz.

Dilerseniz çeşitli ordularda bireysel bir asker olarak tekli görevlerde bulunabilir, dilerseniz de kendi krallığınızı kurarak dünyaya hükmetmek için savaşabilirsiniz. Kılıç, mızrak, ok, çelik zırh, kalkan, mızrak, dikenli tokmak, balta ve daha onlarca ölümcül silahtan yararlanarak ordunuzdaki askerleri donatabilir ve savaşlara hazır hale gelebilirsiniz.

Aksiyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve 1 milyondan fazla oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Steel And Flesh, sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Steel And Flesh Old

    İmparatorluk savaşlarına katılacağız.
  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Ice and Fire: Dawn Break

    Gerçek zamanlı aksiyon-RPG deneyimi yaşayacağız.
  • Stickman And Gun

    Çöp adamların dünyasında savaşacağız.
  • Stickman And Gun2

    Çöp adam kahramanları ile aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Build and Shoot

    Gerçek zamanlı olarak PvP savaşlarına dahil olacağız.
  • Farm and Click

    Mobil cihazımızda çiftçilik yapacağız.
  • MazM: Jekyll and Hyde

    Londra’nın karanlık sokaklarında dolaşacağız.