Stick Cricket 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Stick Cricket 2 türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir kriket oyunudur

Stick Cricket 2 oyunculara bir kriket yıldızı olma imkanı veren bir mobil kriket oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir spor oyunu olan Stick Cricket 2'de herşeye sıfırdan başlayan bir kahraamnı yönetiyoruz. Oyundaki hikayemiz yerel kriket klubü seçmeleriyle başlıyor. Biz bu seçmelere katılarak yeteneklerimizi sergilemeye ve jürinin gözüne girmeye çalışıyoruz. Takıma seçildiğimizde ise maçlara çıkarak uluslararası arenada kendimizi göstermek ve bir yıldız olmak için çaba veriyoruz.

Stick Cricket 2'de temel amacımız bize gönderilen topları kriket sopamızla karşılamak ve sayı kazanmak. Oyunda 90 farklı bölüm yer alıyor ve bu bölümler de kendi içlerinde farklı yapılara sahipler. Stick Cricket 2'de başarı kazandıkça yeni ekipmanların ve kıyafetlerin kilidini açabiliyor, oyuncumuzun daha özel görünmesini sağalaybiliyoruz. Açılan ekipmanlar sadece görünüm anlamında değil, istatistiksel olarak da oyunu etkiliyor ve maçlarda daha iyi performans sergilememize yardımcı oluyor.

Stick Cricket 2 grafiklerinin sevimli ve göze hoş göründüğü söylenebilir. Eğer kriket sporunu seviyorsanız veya farklı bir spor oyunu oynamak istiyorsanız Stick Cricket 2 hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Stick Cricket 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
61.1 MB DOSYA BOYUTU

Stick Cricket 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kriket oyunudur

Stick Cricket 2 eğer kriket sporuna ilgi duyuyorsanız veya farklı bir spor oyunu denemek istiyorsanız hoşunuza gidebilecek bir kriket oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıa ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir spor oyunu olan Stick Cricket 2'de kişisel kriket kariyerimizin peşinde koşuyoruz. Oyunda kariyer basamaklarına adım adım tırmanmamız gerekiyor. Herşeye sıfırdan başlayarak yerel kriket takımı seçmelerine katılıyoruz ve yetenkelerimizi sergileyerek jürinmin gözüne girmeye çalışıyoruz. Fakat herşey burada bitmiyor; çünkü önümüzde uluslararası kriket liglerine uzanan uzun bir yolculuk bulunmakta.

Stick Cricket 2 hoş ve sevimli grafiklerle donatılmış bir oyun. Oyundaki temel amacımız bize gönderilen toplara kriket spoamızla karşılık vermek ve sayı yakalamak. 90 bölümün yer aldığı Stick Cricket 2 içerisindeki bu bölümler kendi aralarında ayrılıyorlar. Bu bölümlerde farklı görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bölümleri başarıyla tamamladıkça yeni ekipmanların ve kostümlerin kilidini açabiliyoruz. Kilidini açtığımız ekipmanların sahip oldukları özellikler bize maçlarda avantaj kazandırmakta.

Türünün en iyi örnekleri arasında yer alan Stick Cricket 2 boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı oluyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Cricket Super League

    Stick Cricket Super League, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Stick Cricket

    Stick Cricket ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kriket oyunudur
  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Stick Soccer 2

    Stick Soccer 2, maçın önemli pozisyonlarında sahaya çıktığınız ücretsiz futbol oyunu.
  • World Cricket Championship 2

    Akıllı cihazınızda Kriket oynamak ister misiniz?
  • Sachin Saga Cricket Champions

    Sachin Saga Cricket Champions mobil oyunu kriket efsanesi Hint sporcu Sachin Tendulkar olarak oynayabileceğiniz üst düzey bir kriket oyunudur.
  • Stick Soccer

    Stick Soccer, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir futbol oyunu.