Stick Cricket Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.

3 boyutlu dev stadyumlarda gerçek zamanlı kriket maçları yapabileceğiniz ve rakiplerinizle birebir mücadele ederek turnuvalarda birinci olmak için ter dökeceğiniz Stick Cricket Live, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve gerçekçi ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, nefes kesen kriket maçlarına çıkarak şampiyonluk mücadelesi vermek ve rakiplerinizi geride bırakarak dünya sıralamasında adınızı zirveye yazdırmaktır. Oyunu online platformda oynayabilir ve dünyanın her bölgesinden güçlü oyuncularla karşılaşabilirsiniz. Bu sayede çeşitli ödüller ve kupalar kazanarak seviye atlayabilirsiniz. İlerleyen bölümlerde yeni oyuncuların ve sopaların kilidini açabilirsiniz.

Oyunda dünyanın çeşitli yerlerine inşa edilmiş onlarca stadyum ve farklı özelliklere sahip birçok kriket oyuncusu bulunmaktadır. Ayrıca oyuncunuzu özelleştirebileceğiniz sayısız aksesuar ve kıyafet yer almaktadır.

Mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve 500 bin oyun sever tarafından tercih edilen Stick Cricket Live, ücretsiz olarak erişebileceğiniz ve sıkılmadan oynayacağınız sürükleyici bir kriket oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Stick Cricket Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
215.1 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.

Hem Android hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Stick Cricket Live, gerçek zamanlı kriket maçlarına çıkarak zorlu turnuvalarda boy göstereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Çarpıcı 3 boyutlu grafikleri ve gerçekçi efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, rakibinizin fırlattığı topa olabildiğince sert ve hızlı vurarak topu hedef bölgeye göndermek ve en yüksek puanı alarak maçlardan galip ayrılmaktır. Hassas kontrolleri ile topa dilediğiniz sertlikte vurabilirsiniz. Oyunu dilerseniz çevrimiçi oynayabilir ve dünyanın farklı bölgelerinde yer alan güçlü rakiplere karşı mücadele edebilirsiniz. Turnuvalarda birinci olarak kupalar kazanabilir ve yeni oyuncuların kilidini açabilirsiniz.

Oyunda farklı özelliklere sahip onlarca kriket oyuncusu ve uluslar arası şampiyonaların düzenlendiği birçok stadyum bulunmaktadır. Ayrıca oyuncuları özelleştirebileceğiniz yüzlerce kıyafet ve sayısız aksesuar yer almaktadır.

Oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan ve spor oyunları arasında kendisine yer bulan Stick Cricket Live, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz ve nefes kesen maçları sayesinde heyecana doyacağınız sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Stick Cricket Super League

    Stick Cricket Super League, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Street Cricket

    Sokak aralarında kriket oynayacağız.
  • Epic Cricket

    Kriket maçlarına katılacağız.
  • Real Cricket 17

    Beyzbol maçlarına dahil olacağız.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.
  • New Star Cricket

    Kriket sporu üzerine eşsiz bir kariyer yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • World Cricket Championship Lt

    Mobil cihazımızda kriket oyunu oynayacağız.