Stick Cricket Premier League

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.

Mobil spor oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak oynanan Stick Cricket Premier League ile birbirinden farklı beyzbol maçlarına katılacağız.

Kendi oyuncumuz ile dünyanın dört bir yanındaki takımlara transfer olacağımız oyunda gerçeklikten uzak ve rangerenk yapıya sahip bir atmosferde maçlara katılacağız.

Tamamen ücretsiz olarak karşımıza çıkan ve 5 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan yapımda hayalimizdeki takımı da yaratabileceğiz. Oyuncular seçtikleri beyzbolcuları takımlarına transfer edebilecek ve daha güçlü bir yapıya kavuşturabilecekler.

Çaylaklar ekibinden başlayarak profesyonelliğe kadar ilerleyeceğimiz oyunda amacımız iyi bir takım kurabilmek olacak. Dünyanın dört bir yanına gidebilecek ve eşsiz maçlarda boy gösterebileceğiz. Ses efektleri ve görsel efektler ile desteklenen yapım, üç farklı mobil platformda oynanıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Stick Cricket Premier League

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
66.2 MB DOSYA BOYUTU

Mobil platformda beyzbol maçlarına katılacağız.

Mobil spor oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak yayınlanan Stick Cricket Premier League ile eğlenceli maçlar bizleri bekliyor olacak.

Birbirinden farklı takımların yer aldığı oyunda tüm dünyayı dolaşacak ve en iyi oyuncuları takımımıza transfer etmeye çalışacağız. Şampiyona ve liglere katılacağımız oyunda oldukça renkli bir içerik kalitesi bizleri bekliyor olacak.

Beyzbol takımımızı yaratacağımız oyunda dilediğimiz sporcu ile de sözleşme imzalayacak ve onu takımımıza dahil edebileceğiz. Dünyanın dört bir yanına yolculuklar yapacağımız mobil spor oyununda aksiyondan uzak ve keyifli bir oynanış yer alacak. Üç farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunulan yapım, 10 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Stick Cricket Premier League

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazımızda kriket maçlarına katılacağız.

Stick Sports LTD tarafından geliştirilen ve üç farklı mobil platformda ücretsiz olarak oyunculara sunulan Stick Cricket Premier League bir mobil spor oyunudur.

 Dünyanın dört bir yanında 10 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan yapımda kendi beyzbol takımımızı kuracak, dünyanın dört bir tarafında zorlu maçlara çıkacağız.

 Zengin içeriği ve rengarenk yapısı ile 10 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan yapımda iyi bir beyzbol takımı yaratmaya çalışacağız. Oyuncular transfer edebileceğimiz yapımda en iyi takım olabilmek için mücadele edeceğiz. Üç farklı mobil platformda oyuncuların beğenisini kazanan yapım, sadece Google Play üzerinde 5 milyondan fazla kez indirildi.

Yapım diğer iki platformda da oldukça geniş kesimlere ulaşmayı başardı.

 İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Stick Cricket Super League

    Stick Cricket Super League, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • World Cricket Championship 2

    Akıllı cihazınızda Kriket oynamak ister misiniz?
  • Epic Cricket

    Kriket maçlarına katılacağız.
  • Real Cricket 17

    Beyzbol maçlarına dahil olacağız.
  • Street Cricket

    Sokak aralarında kriket oynayacağız.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.
  • Big Bash Cricket

    Mobil cihazımızda kriket maçları yapacağız.