Stick Cricket Super League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Stick Cricket Super League, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.

Stick Cricket Super League, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir kriket oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça eğlenceli bir kurgusu bulunan oyunda dünyanın her yerinden insanlarla yarışıyorsunuz.

Dünyanın popüler spor oyunları arasında yer alan kriket oyununu mobil cihazlarınıza getiren Stick Cricket Super League, zevkli zamanlar geçirmenizi sağlıyor. Maçların tüm heyecanını yaşayabileceğiniz Stick Cricket Super League oyununda dünyanın her bölgesinden oyuncularla mücadele ediyor ve ligde üst sıralara tırmanmaya çalışıyorsunuz. 70 farklı güçlükte takıma sahip olan oyunda kendi oyuncunuzu yaratabiliyor ve istediğiniz gibi karakter oluşturabiliyorsunuz. Binlerce farklı kombinasyona sahip oyuncularla kriket oynuyor ve maçın heyecanına kendinizi kaptırabiliyorsunuz. Dünyanın en iyileriyle oynayabilmek için kendinizi en iyi şekilde geliştirmeli ve yenilmez olmalısınız. Gerçek bir kriket oyununda gerçekleşen herşeyi yapabileceğiniz Stick Cricket Super League sizleri bekliyor. Oyunda profilinizin gelişimini görüntüleyebiliyor ve eksik ya da güçlü yönlerinizi görebiliyorsunuz.

Stick Cricket Super League oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Stick Cricket Super League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
59.5 MB DOSYA BOYUTU

Stick Cricket Super League, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.

Stick Cricket Super League, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir kriket oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oyunda kriket oyununun tüm heyecanını yaşayabiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.

Popüler spor oyunları arasında yer alan kriketi mobil cihazlara getiren bir oyun olan Stick Cricket Super League, eğlenceli kurgusu ve seyir zevki yüksek oyunuyla dikkatimizi çekiyor. Oyunda dünyanın çeşitli bölgelerinden oyuncularla mücadele ediyor ve ligde üst sıralara tırmanmaya çalışıyorsunuz. Zorlu rakiplerin ve takımların yer aldığı oyunda kontrol ettiğiniz karakteri de özelleştirebiliyor ve tamamen kendi zevkinize göre giyindirebiliyorsunuz. Binlerce farklı kombinasyona sahip olan karakterler yaratabilir ve oyuna eğlence katabilirsiniz. 70 farklı takım, binlerce kombinasyon ve zorlu görevler ile Stick Cricket Super League oyunu sizleri bekliyor. Oyunda dünyanın en iyileriyle de mücadele edebiliyorsunuz. Kriket oyununun tüm heyecanını yaşayabileceğiniz Stick Cricket Super League oyununu sakın kaçırmayın. Ayrıca oyunda profilinizin gelişimini de takip eebilir ve gelişim grafiklerinizi kontrol edebilirsiniz.

Stick Cricket Super League oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Stick Cricket

    Stick Cricket ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir kriket oyunudur
  • Stick Cricket 2

    Stick Cricket 2 türünün en iyi örnekleri arasında yer alan bir kriket oyunudur
  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Super Stick Badminton

    Tenis benzeri arcade spor oyunu
  • Sachin Saga Cricket Champions

    Sachin Saga Cricket Champions mobil oyunu kriket efsanesi Hint sporcu Sachin Tendulkar olarak oynayabileceğiniz üst düzey bir kriket oyunudur.
  • Stick Soccer

    Stick Soccer, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir futbol oyunu.
  • Stick Tennis

    Stick Tennis, Android cihazlarınız üzerinde keyifle oynayabileceğiniz bir tenis oyunudur.