Stick Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,270 TOPLAM İNDİRME
10 MB DOSYA BOYUTU

Stick Hero çubuklar oluşturarak karşıya geçmeye çalışan bir karakteri kontrol ettiğimiz bir beceri oyunu.

Stick Hero, her iki platformda da tamamen ücretsiz olarak sunulan eğlenceli fakat bir o kadar da sinir bozucu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Basit bir altyapı üzerine kurulu olmasına rağmen Stick Hero vakit geçirmek için oynayacak bir oyun arayanların beklentilerini fazlasıyla karşılayacaktır.

Oyundaki temel amacımız minik karakterin platformlar arasında köprü kurarak karşıya geçmesine yardım etmek. Basitmiş gibi görünse de işler hiçbir zaman beklediğimiz gibi gitmiyor. Oyunun özünde yatan fikir ise ekrana basarak karşıya geçebileceğimiz uzunlukta sırıklar oluşturmak ve karşıya geçmek.

Bu noktada dikkat etmemiz gereken nokta ise tam karşıya geçebilecek uzunlukta çubuklar üretmek. Uzun veya kısa gelirse karakterimiz aşağıya düşüyor ve başarısız oluyoruz. Genel olarak Stick Hero çok fazla bir özelliğe sahip değil, hikaye de sunmuyor. Fakat minimalistik bir oyun arıyorsanız Stick Hero banka kuyruklarındaki yegane yardımcınız olabilir.

Emircan Erdoğan

Stick Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
8.1 MB DOSYA BOYUTU

Stick Hero hesaplama yeteneklerinizi konuşturabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur.

Stick Hero hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sinir bozucu bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyundaki temel amacımız platformlar arasında geçiş yapmaya çalışan ninja görünümlü karaktere yardım etmek.

Bunun için yapmamız gereken tek şey karakterimiz platformun kenarına gelince ekrana dokunmak ve önümüzdeki boşluk boyunda bir sırık oluşturmak. Ekrana basılı tuttukça sırık büyüyor. Eğer ayarı tutturamazsak karakterimiz boşluğa düşüyor. Bu yüzden mesafeyi iyice hesaplamalı ve sırığı ona göre oluşturmalıyız.

Grafik olarak üreticinin diğer oyunlarıyla büyük benzerlik gösteren Stick Hero, bu tarz oyunlarda görmeye alıştığımız gibi ilerledikçe zorlaşıyor. Eğer siz de boş vakitlerinizi değerlendirmek için hızlı ilerleyen zorlu bir oyun arıyorsanız Stick Hero’yu mutlaka denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Stick Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Stick Hero, çıldırtacak kadar zor ancak bağımlılık yapan bir beceri oyunu ve Windows Phone'da oldukça popüler.

Stick Hero, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz sinir bozucu beceri oyunlarından biri. Çift haneli rakamlara ulaştığınızda sevineceğiniz zorlukta bir beceri oyunu olan Stick Hero’da tek yapmanız gereken çubuğunuzla platformlar arası köprü kurmak. Ancak bu o kadar zorlaştırılmış ki oyunu ilk açtığınızda oyuna başlamanızla bitirmeniz bir oluyor.

Sinirleri alt üst eden popüler mobil oyunların arkasındaki isim Ketchapp’ın yapımlarından biri olan Stick Hero oyunu resmi olarak Windows Phone platformunda indirilebilir değil ancak başarılı bir kopyası mevcut. Hem oynanış hem de görsel açıdan orijinalinden bir farklılık göstermiyor.

Oyunda başında kırmızı bandı olan ninja kılığına bürünmüş bir karakteri kontrol ediyoruz. Amacımız platformlar arasında geçiş yapmak. Bunun için uzayıp kısalabilen çubuğumuzdan yardım alıyoruz. Oynanış kulağa basit gelse de oldukça zor. Platformlar arası gezinmek için çubuğun boyunu çok iyi ayarlamamız gerekiyor. Biraz fazla veyahut biraz kısa yaptığımızda karakterimiz düşüyor ve oyuna yeniden başlıyoruz. Bu yetmezmiş gibi çubuğun altında bulunan meyveleri toplamamız gerekiyor. Tabii hep aynı karakterle oynamak istiyorsanız bunu es geçebilirsiniz.

Oyunun kontrol sistemi ise oldukça basit. Platformlar arası geçiş yapmak için kullandığımız çubuğun boyunu ekrana basılı tutarak ayarlıyoruz. Ne kadar dokunursak çubuğun boyu o kadar uzun oluyor. Yani çok basit ancak hassas bir kontrol düzeneği tercih edilmiş.

Stick Hero, ilk oynadığınızda basit gelecek ancak alıştığınızda bırakmak istemeyeceğiniz, sürekli yeniden başlayarak kısır döngüye gireceğiniz bir beceri oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stick Jumpers

    Stick Jumpers, dönen platformda bombalardan kaçmaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Stick Stunt Biker 2

    Stick Stunt Biker oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir motorsiklet oyunu.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Ninja Hero

    Ninja Hero, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Photobomb Hero

    Photobomb Hero mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Underpants Super Hero

    Underpants Super Hero ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Rock Hero

    Rock Hero ücretsiz olarak sunulan ve Guitar Hero'ya olan ile benzerliğiyle dikkat çeken bir oyundur.
  • Magic Hero: Last HP Duels

    Magic Hero: Last HP Duels, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.