Stickman Base Jumper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Stickman Base Jumper, karakterinizi düşürmeden istenilen hedefe götürmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Çöp adam çizmek ve çizdiğimiz çöp adamları ilginç hallere sokmak oldukça zevklidir. Kağıt üzerinde yaptığınız bu işlemi Android platformundan da artık rahatlıkla yapabilirsiniz. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Stickman Base Jumper, çöp adam karakterinizi hedefe götürmenizi amaçlıyor.

Stickman Base Jumper oyununda çöp adam karakteri yüksek bir binanın tepesine çıkmış. Aksiyonu seven çöp adam yukarıdan aşağıya atlamayı düşünüyor. Atlama işlemini tek başına yapmak istemeyen çöp adam, sizden bu konu hakkında yardım beklemekte. Sizin bu sorumluluğu alarak çöp adamı atlatmanız lazım. Çöp adam oldukça yüksekte bulunduğu için güvenlik önlemleri tam manasıyla almış. Çöp adamın başında kaskı bulunsa bile size düşen görevin önemi azalmıyor. Hemen çöp adamı hazırlayın ve atlama noktasına getirin.

Çöp adamı yüzlerce metre yükseklikten attıktan sonra yönlendirmeniz gerekiyor. Çöp adamı düzgün bir şekilde yönlendirmeniz oldukça önemli. Eğer çöp adam başarılı bir iniş yapamazsa bölümü geçemediniz demektir. Karakteriniz hedefe yaklaşırken dikkatli olmalı ve paraşütü açmalısınız. Evet çöp adam sırtında bir paraşüt taşıyor ve iniş noktasına ancak bu paraşütle inebilir. Paraşütü açtıktan sonra sakin bir şekilde çöp adamı yönlendirin ve hedef noktasına iniş yapın. 
Boş zamanlarınızda çöp adam ile birlikte aksiyonlu dakikalar yaşamak istiyorsanız Stickman Base Jumper'ı hemen şimdi indirin!

Uğur Sağlam

Stickman Base Jumper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
39.6 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Base Jumper, çöp adam ile birlikte yüzlerce metre yükseklikten atlamanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.

Herkes hayatında bir kere bile olsa çöp adam çizmiştir. Şimdi çizdiğiniz bu çöp adamları canlandırma zamanı. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Stickman Base Jumper ile çöp adamı hedefe zarar vermeden indirin!

Stickman Base Jumper oyununda çöp adam karakterini yüzlerce metre yükseklikten aşağı atmalısınız. Aşağı atmaktan kastımız elbette çöp adama zarar vermek için değil. Çöp adam karakteriniz akrobat olmak istiyor. Bu yüzden size ihtiyacı var. Akrobat çöp adamı yüzlerce metre yükseklikten aşağı bırakın ve hedefe ulaştırmaya çalışın. Hedefe ulaşmak sandığınız kadar kolay değil elbette. Hedefe giden yolda karşınıza sürekli engeller çıkacak. Çok yüksek hızlara ulaşacağınız için bu engellere çarpmamaya özen gösterin.

Stickman Base Jumper oyununda hedefe yaklaştığınızda paraşüt açarak hızınızı dengelemelisiniz. Hızınızı dengeleyerek hedefe iniş yapmanız lazım. Eğer paraşütü açmayı unutup son hızla hedefinize ulaşmaya çalışırsanız bölümü geçemezsiniz. Her yeni bölümde sizleri daha zorlu hedefler ve daha korkutucu derecede yükseklikler bekliyor.

Boş zamanlarınızda oynayacak eğlenceli bir oyun arıyorsanız Stickman Base Jumper’ı hemen şimdi indirip deneyebilirsiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Base Jumper 2

    Stickman Base Jumper 2, çöp adamı hedefe ulaştırmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Stickman Rope Jumper Hero

    Stickman Rope Jumper Hero, ana karakteriniz olan çöp adam ile birlikte zorlu yolları ip kullanarak ilerlemenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Base Busters

    Base Busters tank savaşlarına katıldığımız aksiyon dolu bir savaş oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Idle Stickman APK

    Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!
  • Stickman Kill Chamber

    Stickman Kill Chamber, tansiyonun bir an olsun bile düşmediği hararetli bir aksiyon oyunu.
  • Stickman Revenge 2

    Stickman Revenge 2 side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunudur