Stickman Battlefields

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Battlefields'ta son teknoloji silahlarımızı kullanarak rakiplerimizi alt etmeye çalışıyoruz.

Stickman Battlefields, Android işletim sistemi taşıyan akıllı telefon ve tablet cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu oyunda ister tekli oyuncu görevleri istersek de çoklu oyuncu karşılaşmalarında boy gösterebiliyoruz.

Oyunun en iyi yanlarından birisi de mekan silah ve hatta hava durumu konularında çeşitlilik sunuyor olması. Düşmanlarımıza karşı mücadele ederken kullanabileceğimiz çok sayıda silah mevcut. Buna ek olarak savaş ortamları da değişken yapıya sahip. Kumsal, ormanlık alanlar, dağlık bölgeler ve karlı arazilerde düşmanlarımızla karşılaşmak zorunda kalıyoruz.

Oyunda sunulan silahlar arasında roketatarlar, makineli tüfekler, nişancı tüfekleri, tanklar ve saldırı helikopterleri bulunuyor. Savaşlar sırasında değişen hava durumu da gerçekçilik kazandıran unsurlar arasında. Silahlarımızı dilediğimiz gibi güçlendirebilme şansına da sahibiz.

Hızlı ilerleyen Stickman Battlefields, grafik ve ses efektleri disiplinlerinde de gayet tatmin edici sonuçlara imza atıyor. Eğer aksiyon odaklı oyunlar oynamaktan hoşlanıyor ve arkadaşlarınızla savaşlara katılmak istiyorsanız Stickman Battlefields'a mutlaka göz atın.

Emircan Erdoğan

Stickman Battlefields

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
97.3 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Battlefields'ta rakiplerimize karşı aksiyon dozu yüksek savaşlara katılıyoruz.

Stickman Battlefields, aksiyon dozu yüksek bir iPhone ve iPad savaş oyunu olarak öne çıkıyor ve tamamen ücretsiz olarak indirebilme şansına sahibiz. Çok yeni bir tema olmamasına rağmen bu kez karşımıza hiç olmadığı kadar kaliteli grafiklerle ve muhteşem efektlerle donatılmış halde çıkıyor.

Çöp adamların savaşlarına tanıklık ettiğimiz bu oyunda savaşlar esnasında kullanabileceğimiz onlarca farklı silaha sahibiz. Bu silahlar arasında makinalılar, uzun namlulu silahlar, roketatarlar, tanklar ve hatta çatışma helikopterleri yer alıyor.

Oyundaki savaş çeşitliliği mekanlarda ve hatta hava şartlarında da devam ediyor. Kumsallar, karlı bölgeler, ormanlar ve dağlık alanlarda giriştiğimiz mücadeleler gerçekçi hava şartları ile destekleniyor. Savaşlarımız esnasında hava durumu değişkenlik gösterek içinde bulunduğumuz duruma gerçekçilik katıyor.

Sert görevlerle dolu tek oyunculu kampanya moduna sahip olan Stickman Battlefields'ta bir de çoklu oyuncu modu bulunuyor. Arkadaşlarınızla cihazınızı oyun üzerinden senkronize ederek kıyasıya mücadelelere girebilirsiniz. Genel olarak başarılı bir çizgide ilerleyen Stickman Battlefields platform savaş oyunu denemek isteyenlerin uğraması gereken bir adres.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Idle Stickman APK

    Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!
  • Stickman Kill Chamber

    Stickman Kill Chamber, tansiyonun bir an olsun bile düşmediği hararetli bir aksiyon oyunu.
  • Stickman Revenge 2

    Stickman Revenge 2 side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Stickman Revenge 3

    Stickman Revenge 3, çöp adamlarla savaştığınız aksiyon yüklü mobil oyun.
  • Stickman Base Jumper

    Stickman Base Jumper, karakterinizi düşürmeden istenilen hedefe götürmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Stickman Base Jumper 2

    Stickman Base Jumper 2, çöp adamı hedefe ulaştırmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.