Stickman Creative Killer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
263 TOPLAM İNDİRME

Stickman Creative Killer, karşınıza çıkan düşmanları birer birer öldürerek kaçırılan arkadaşınızı kurtarmaya çalışacağınız heyecanlı ve ücretsiz bir Android macera oyunudur.

Stickman Creative Killer, son zamanlarda gittikçe popülerleşen çöp adam oyunlarından bir tanesidir. Android telefon ve tabletleriniz üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyundaki amacınız, kaçırılan arkadaşınızı kurtarmak. Tabi bunu gerçekleştirmek için düşmanlarınızı birer birer öldürmeniz gerekiyor.

Ateş edeceğiniz noktaları belirleyerek tıklama ile oynayacağınız oyunda silahlarınızı kullanarak rakiplerinizi öldürmeli ve yeteneklerinizi kullanarak ölümcül tuzaklardan kaçmalısınız.

Oyunda başarıyı elde etmek için yaratıcı olmanız gerekiyor. Aksi durumda kaçırılan arkadaşınızı kurtaramıyorsunuz. Farklı mekanlarda karşılaşacağınız düşmanlarınızı öldürdükten sonra, çıkış kapısına giderek bir sonraki mekana geçebilirsiniz. Aksiyon ve macera oyunları oynamak hoşunuza gidiyorsa Stickman Creative Killer oyununu beğeme ihtimaliniz yüksek diyebilirim.

Genel olarak bakacak olursak, ufak tefek güncellemeler yapıldığında çok çok daha iyi bir hale geleceğini düşündüğüm oyun, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi oyunlar içerisinde yer alıyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Zombie Killer Games

    Stickman Zombie Killer Games, zombi öldürmeyi sevenler için geliştirilen heyecanlı ve ücretsiz bir Android zombi öldürme oyunudur.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Contract Killer: Sniper

    Contract Killer: Sniper bolca aksiyon sunan bir FPS oyunudur
  • Critical Strike Killer Shooter

    Critical Strike Killer Shooter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Zombie Killer

    Zombie Killer zombi temasını başarıyla işleyen bir aksiyon oyunudur. Ücretsiz olarak sunulan bu oyunda amacımız zombileri avlamak.
  • Zombie Ninja Killer 2014

    Zombie Ninja Killer 2014, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir zombi avlama oyunu
  • Killer Bean Unleashed

    Killer Bean Unleashed, Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırlanmış ücretsiz ve başarılı bir aksiyon oyunudur.