Stickman Dope

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Dope, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz kaliteli bir platform oyunu.

Uzun süre boyunca sıkılmadan oynayabileceğiniz başarılı bir platform oyunu arayışındaysanız Stickman Dope'a göz atmanız yerinde olacaktır.

Hiçbir ücret ödemeden indirebileceğimiz fakat buna karşın kaliteli görselleriyle ve akıcı hikayesiyle beğenimizi kazanmayı başaran bu oyunda soluksuz bir platform oyunu deneyimi yaşıyoruz.

Oyunda 42 farklı bölüm mevcut. Tahmin edebildiğiniz gibi bu bölümlerdeki zorluk seviyesi giderek artış sergiliyor. Dolayısıyla her seferinde işimiz biraz daha zorlaştığı için daha dikkatli olmamız gerekiyor. Oyunda kontrolümüze ninja gibi giyinmiş bir karkaterin kontrolünü alıyoruz.

Ekranın sol ve sağ taraflarında konuşlandırılmış olan butonları kullanarak bu karakteri yönlendirebiliyoruz. Fakat bu esnada çok dikkatli olmamız gerekiyor çünkü bölümler sırasında karşımıza çok sayıda bıçaklı tuzak, roketatar ve zorlu düşmanlar çıkıyor.

Oyunun en keyifli yanlarından birisi de farklı karakterlere ev sahipliği yapıyor olması. İstediğimiz karakteri seçerek oynayabiliyoruz.

El becerilerine, dikkate ve reflekslere dayanan bu oyun, platform sevenlerin ellerinden düşüremeyecekleri bir seçenek olabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Idle Stickman APK

    Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!
  • Stickman Kill Chamber

    Stickman Kill Chamber, tansiyonun bir an olsun bile düşmediği hararetli bir aksiyon oyunu.
  • Stickman Revenge 2

    Stickman Revenge 2 side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Stickman Revenge 3

    Stickman Revenge 3, çöp adamlarla savaştığınız aksiyon yüklü mobil oyun.
  • Stickman Base Jumper

    Stickman Base Jumper, karakterinizi düşürmeden istenilen hedefe götürmenizi amaçlayan bir aksiyon oyunudur.
  • Stickman Base Jumper 2

    Stickman Base Jumper 2, çöp adamı hedefe ulaştırmanızı amaçlayan bir aksiyon oyunudur.