Stickman Fighter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,088 TOPLAM İNDİRME

Stickman Fighter, çöp adam ve dövüş oyun kategorilerini birleştirerek ortaya çıkarılan heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.

Stickman Fighter, çöp adamınızı kontrol ederek diğer çöp adamları dövmeniz gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunu. Çöp adamlar ile alışageldiğimiz aksiyon oyunlarının dışında bir yapıya sahip olan bu oyunun oynanışı oldukça keyifli ve biraz da basit. Fakat bir çok farklı bölüm oyunda, ilerledikçe seviye daha da zorlaşıyor.

Basit olarak her bölüm 3 yıldız üzerinden değerlendiriliyor ve geçtiğiniz bölümlerde elde ettiğiniz başarıya göre 1, 2 ya da 3 yıldız alıyorsunuz. 1 ya da 2 yıldız aldığınız bölümleri yeniden oynayarak 3 yıldız almaya çalışarak en yüksek derece ile bölümleri tamamlama şansını bulunuyor. Fakat bazı bölümlerde 3 yıldız almak oldukça zor.

Grafik ve tasarım açısından oldukça renkli ve başarılı bulduğum Stickman Fighter, tek bir çöp adam ile onlarca çöp adamı dövmeniz gereken bir oyun. Sadece tek bir rakibiniz yok. Bu nedenle arkanızı iyi kollayarak rakiplerinizi birer birer yere sermeniz gerekiyor. Tabi onları yere serebilmek için bir de yeterince hızlı el hareketleriniz olması lazım.

Tekme, tokat ve yumruk dışında zaman zaman silahlar da kullanabildiğiniz oyunda toplam 40 farklı bölüm bulunuyor. Basit ama bir o kadar da eğlenceli olan Stickman Fighter, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak indirerek boş vakitlerini değerlendirebileceği eğlenceli oyunlardan bir tanesi.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Fighter : Mega Brawl

    Çöp adamları bitirin!
  • Stickman Ninja Legends Shadow Fighter Revenger War

    Farklı Ninja karakterlerini kullanabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Idle Stickman APK

    Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!
  • Stickman Kill Chamber

    Stickman Kill Chamber, tansiyonun bir an olsun bile düşmediği hararetli bir aksiyon oyunu.
  • Stickman Revenge 2

    Stickman Revenge 2 side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Stickman Revenge 3

    Stickman Revenge 3, çöp adamlarla savaştığınız aksiyon yüklü mobil oyun.