Stickman Run: Shadow Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Işığın kaynağı kızı bulmalısınız.

Stickman Run: Shadow Adventure, çöp adam karakterlerle oynadığınız siyah beyaz görselli aksiyon oyunu. Hikaye üzerine kurulu oyunda dev yaratıklar, zombiler, ninjalar, mutasyona uğramış vahşi hayvanlarla karşılaşıyorsunuz. Tüm mücadele karanlığa bürünen şehrinizi tekrar aydınlığa çevirmek. Bunun için ışığı elinde tutan kızı kurtarmanız gerekiyor. Uzun, tehlikelerle dolu bir yolculuğa hazırlanın!

Temelinde karanlığa savaş yatan aksiyon yüklü Android oyununda amacınız; Darkwoods’un efsanevi yaratıklarının başı olan, büyük kötü Big’i bulmak. Beauty adında ışığın kaynağı olan ilginç bir kızı kaçıran Big’in kalesini ulaşmak elbette kolay olmayacak. Az önce de söylediğim gibi birçok canlı türüyle karşı karşıya gelecek, hayatınız pahasına şehrinize ışığı getirmek için mücadele edeceksiniz. Bu arada tek başınıza değilsiniz. Yanınızda uzun pençeleri olan, kılıç, balta gibi silahları ustalıkla kullanabilen arkadaşlarınız var.

Animasyonlarla beslenmiş grafiklerini oldukça başarılı bulduğum oyunun kontrolleri de çok basit. Ekranın boş bir yerine dokunarak zıplıyor, çift dokunarak daha yüksele zıplıyor, sağdaki büyük butona dokunarak saldırıyorsunuz. Karakterlerinizin özel yeteneklerini görmek için harika zamanlama  yapmanız gerekiyor.

Erkan Calp

Stickman Run: Shadow Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Çöp adam karakterlerle uzun bir yolculuğa çıkıyorsunuz.

Stickman Run: Shadow Adventure, siyah - beyaz grafiklere sahip aksiyon platform oyunlarını seviyorsanız oynarken keyif alacağınız bir yapım. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan yapımda bir klasik olarak karanlıkla ışığın mücadelesine dahil oluyoruz. Elinde ışık kaynağını bulunduran çok özel bir kız olan Beauty’nin kaçırılmasıyla başlayan maceramız büyük kötü Big’in kalesinde son buluyor. Yaratıklarla dolu fantastik dünyaya giriş yapmaya hazır mısınız?

iPhone ve iPad’de oynanabilir sayısız çöp adam karakterlerin olduğu aksiyon oyunu mevcut ancak Stickman Run: Shadow Adventure, hem görsel hem de oynanış yönünden şimdiye kadar oynadıklarım arasında en iyisi. Siyah beyaz yüksek kalitede görselleriyle kendisine çeken oyunda mücadele etmemizin bir sebebi var: Dünyamıza ışığı geri getirmek. Her tarafı karanlığa boğan kötülükle savaşıyoruz. Tüm yaratıkları aşıp Big’in kalesine girmeyi başarır ve kızı kurtarırsak her taraf aydınlanıyor ve oyun sonlanıyor.

Karanlık kasabalarda hayat süren 4 çöp adamla çıktığımız tehlikeli yolculukta 4 farklı yer görüyor, akıllıca savaşan boss’lar ve etkili yaratıklarla karşılaşıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Legends APK

    Stickman Legends APK offline ücretsiz oynanabilir çöp adam oyunu tarzında gölge savaşı oyunu. Aksiyon, RPG ve PvP bir arada!
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Stickman Rope Hero 2 APK

    Stickman Rope Hero 2 APK Android oyunda süper kahraman gibi hareket eden çöp adam karakteri kontrol ediyorsunuz.
  • Spider Stickman APK

    Spider Stickman APK, çöp örümcek adam karakteriyle çöp adamlarla savaştığınız bir mobil dövüş oyunu. Spider Stickman Fighting APK ile sınırsız eğlence!
  • Idle Stickman APK

    Idle Stickman APK Android oyunu idle clicker tıklama türünü sevenler için tavsiyemizdir. Çöp adamların durmadan savaştığı oyun ücretsiz ve internetsiz!
  • Stickman Fighter : Mega Brawl

    Çöp adamları bitirin!
  • Stickman Fighter

    Stickman Fighter, çöp adam ve dövüş oyun kategorilerini birleştirerek ortaya çıkarılan heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Stickman Royale : WW2 Battle

    Düşmanları temizleyin ve şehrin kontrolünü elinize alın.