Stickman Snowboarder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
311 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Snowboarder bağımlılık yapıcı bir Android oyunudur

Stickman Snowboarder, snowboard kullanan bir çöp adamı yöneterek becerilerimizi sınadığımız bağımlılık yapıcı tarzda bir Android oyunudur.

Ücretsiz olarak akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir snowboard oyunu olan Stickman Snowboarder'da temel amacımız kahramanımız olan çöp adamın uyuyan bir yetiyi rahatsız etmesi üzerine snowboard tahtamızla eğimli yerlerden aşağı doğru en yüksek hızla süzülmek ve en yüksek puanı toplamaktır. Oyunda oldukça uçuk mekanlarda kaymaktayız, kimi zaman bir evin çatısı üzerinde kimi zaman merdivenlerin üzerinde, kimi zaman da buzulların ve gemilerin üzerinde kayıyoruz.

Stickman Snowboarder'da önümüze ilginç engellerde çıkıyor. Uçurumlar, binaların arasındaki boşluklar ve hatta bizi yemeye çalışan devasa katil balinalar gibi engelleri aşmak için rampalardan zıplamalı ve çılgın akrobatik hareketler gerçekleştirmeliyiz.

Stickman Snowboarder renkli ve canlı grafiklere sahip. Oyun hem akıcı bir şekilde oynanabiliyor hem de çok yüksek sistem gereksinimlerine sahip değil. Eğer rahatça oynayabileceğiniz ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız Stickman Snowboarder güzel bir seçenek olacaktır.

Can Erdil Şentürk

Stickman Snowboarder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME
36.1 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Snowboarder oldukça eğlenceli bir mobil oyundur

Stickman Snowboarder bağımlılık yapan oynanış yapısıyla öne çıkan ve yüksek eğlence sunan bir snowboard oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'inizde oynayabileceğiniz Stickman Snowboarder'da bir çöp adamın hikayesi konu alınıyor. Çöp adamımız bir gün yanlışlıkla uyuyan bir yetiyi rahatsız ediyor ve bütün macera başlıyor. Kızgın bir şekilde uyanan yeti çöp adamımızı kovalamaya başlıyor ve çöp adamımız snowboard tahtasına atlayarak yetiden kaçmaya çalışıyor. Çöp adam eğimli yerlerden aşağı doğru süzülürken birçok farklı engel ile karşılaşmakta. Kimi zaman binaların çatısında kayarken kimi zaman buzulları ve gemileri geçmeye çalışıyoruz; hatta buzullar arasındaki boşluklardan aç katil balinalar bize doğru hamle yaparak bir ısırık almaya çalışıyorlar.

Stickman Snowboarder eğlenceli ve renkli grafiklere sahip. Oynanışı oldukça eğlenceli olan Stickman Snowboarder'da rampalardan zıplayarak birçok farklı çılgın akrobatik hareketi gerçekleştirebilmekteyiz. Oyun kolay oynanabilen, zamanla ustalaşılabilen bir yapıya sahip. Eğer iPhone veya iPad'inizde kolayca oynayabileceğiniz ve uzun süre eğlencebileceğiniz bir oyun arıyorsanuz Stickman Snowboarder hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

Stickman Snowboarder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
22 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Snowboarder, Windows Phone cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en eğlenceli kayak oyunu.

Stickman Snowboarder, Android ve iOS platformunda 1 milyon indirmeyi geçmeyi başaran ücretsiz bir snowboard oyunu ve nihayet Windows Phone platformuna geldi. Windows Phone 8 üzeri cihazlarımıza indirip ufak boyutlu olmasıyla kısa sürede oynamaya başlayabildiğimiz spor oyununda çöpten bir profesyonel bir kayakçıyı kontrolümüz altına alıyoruz.

Tablette olduğu kadar telefonda da rahat bir oynanış sunan Stickman Snowboarder oyununda çılgın bir kayakçı ile bazen çatıda, bazen köprülerin üzerinde, bazen de denizin ortasında birbirinden tehlikeli hareketler yapıyor ve puan kazanmaya çalışıyoruz. Sadece tek başımıza oynamamıza izin veren oyunda kayak ile ne kadar tehlikeli hareketler yaparsak o kadar fazla puan kazanıyoruz. Ancak artistik hareketleri yapmak oldukça zor. Çünkü son hız kayarken aniden karşımıza türlü türlü engeller çıkıyor. Bu engellerden bazılarına asla dokunmamamız gerekirken, bazılarının üzerinden atlayarak hareketimizi yapabiliyoruz.

Kazandığımız puanlarla kayakçımızın dış görünüşünü ve aksesuarlarını yenileme imkanı sunan Stickman Snowboarder, kontrollere alıştığınız vakit daha da saran bir oynanış sunuyor. Oldukça yüksek yerlerden atladığımız ve sürekli kayma durumunda olduğumuz oyunda kayakçımızı sadece iki butonla kontrol ediyoruz. Soldaki butona devamlı dokunarak kayıyor, sağdaki ile de engelleri geçiyor ve puan kazandıran hareketler yapıyoruz.

60 bölümü ücretsiz olarak sunan daha zor bölümlerle karşılaşmak isteyenler için paralı ekstra 60 bölüm sunan Stickman Snowboarder, görsel açıdan başarılı bulmadığım ancak oynanışı son derece eğlenceli bulduğum bir spor oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Skater

    Stickman Skater eğlenceli bir kaykay oyunudur
  • Stickman Badminton Champion

    Stickman Badminton Champion ücretsiz olarak oynayabileğiniz bir badminton oyunudur
  • Stickman Basketball

    Farklı ve orijinal bir yapıya sahip olan Stickman Basketball ücretsiz olarak indirebileceğiniz basketbol oyunlarından bir tanesi.
  • Stickman Basketball 2017

    Stickman Basketball 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Stickman Flip Diving

    Stickman Flip Diving, Android telefonda oynayabileceğiniz suya atlama oyunu.
  • Stickman Skate Battle

    Stickman Skate Battle, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz kaykay oyunu.
  • Stickman Soccer

    Stickman Soccer oldukça eğlenceli bir mobil futbol oyunudur
  • Stickman Soccer 2016

    Stickman Soccer 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur