Stone Age Begins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Stone Age Begins, dinozorları yakalayıp eğittiğiniz Türkçe dil destekli Android oyunu.

Stone Age Begins, dinozorların yaşadığı taş devri döneme götüren, gerçek zamanlı çok oyunculu savaşlara katıldığımız kaliteli bir Android oyunu. Gerek görselleriyle gerekse de Türkçe içeriğiyle kendisine çeken oyunda dinozorları yakalayıp evcilleştirmeye çalışıyoruz.

Neden dinozorlarla savaştığımızı anlatan kısa bir başlangıcın ardından direkt devasa büyüklükteki dinozorun karşısında kendimizi buluyoruz. Kendimiz, kız arkadaşımız ve eğittiğimiz hayvanlardan oluşan takımla dinozora seri vuruşlar yapmamıza karşın yere sermeyi başaramıyor ve kendimizi baygın olarak buluyoruz. Akabinde bu tarz oyunların olmazsa olmazı oyunda ilerleyişi gösteren bir rehberimiz karşımıza çıkıyor.

Sadece online oynamaya izin veren sıra tabanlı dinozor yakalama ve eğitme oyununda dilersek 4 kişiden oluşan takımlar kurup dinozorlara zor anlar yaşatabiliyoruz. İlerledikçe daha da güçlenen dinozorları eğitmeyi bırakın yakalamak bile oldukça güç. Sürekli stratejinizi değiştirmeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Stone Age Begins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
314 MB DOSYA BOYUTU

Stone Age Begins, taş devrinde geçen dinozor yakalama, eğitme ve savaş oyunu.

Stone Age Begins, dinozorların yaşamını sürdürdüğü taş devri başlangıcına gittiğimiz sıra tabanlı rpg oyunu. Boyutuna göre kaliteli görseller sunan oyunda diğer oyuncularına karşısına eğittiğimiz dinozorlarımızla çıkıyoruz.

Günümüzde geçmeyen mobil oyunlara ayrı bir ilginiz varsa ve online tabanlı rpg türünü seviyorsanız Stone Age Begins oyununu iPhone veya iPad’inize kesinlikle indirip oynamalısınız. Türkçe dil desteğiyle gelen oyunda birbirinden sinirli, yerinde duramayan dinozorları yakalama başarısı göstermekle kalmıyor, onları eğitmemiz de gerekiyor.

Gerçek zamanlı çok oyunculu dinozor savaşı oyununda başlangıçta karakterleri tanıtan bir sinematik geliyor. Ardından karşısında küçücük kaldığımız dinozorla savaşıyoruz. Bir müddet savaştıktan sonra eğitim bölümünü tamamlayıp menülere göz atmaya başlıyoruz. Asıl oyuna geçtiğimizde amacımız karşı oyuncunun dinozorlarını yakalayıp kendimize almak. Karakter ve hareket seçimini savaş alanının altında sıralanan butonlara dokunarak yapıyor, dinozorların gücünü yukarıdaki kırmızı çubuktan kontrol ediyoruz. Bu arada sıra tabanlı oynanış hakim. Yani hamlemizi yapıp karşı tarafın hamlesini bekliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age Of Stone: Survival

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • ArcheAge BEGINS

    ArcheAge BEGINS mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunudur
  • MHST The Adventure Begins

    Monster Hunter'ın ilk rpg oyunu mobilde!
  • Guardian Stone

    Guardian Stone mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Stone of Life

    Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.
  • Broken Age

    Broken Age mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli bir macera oyunudur
  • Haunted Legends: The Stone Guest

    Esrarengiz mekanlarda sır dolu olayları araştırabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Age of Wushu Dynasty

    Age of Wushu Dynasty mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol apma oyunudur