Storify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Storify, sosyal ağ ve teknoloji haberlerinin yanında film ve gezilecek yer önerileri sunan ücretsiz bir Android uygulaması.

Storify, sosyal ağ haberlerinden iş dünyasındaki gelişmelere, teknoloji gündeminden gezilecek mekan önerilerine dopdolu Türkçe içerik sunan tek sosyal medya uygulaması sanırım.

Android telefonunuza ücretsiz indirip doğrudan içeriğinden faydalanabildiğiniz sosyal ağ tabanlı uygulamada Twitter, Facebook, Instagram gibi dünya genelinde milyarlarca aktif kullanıcısı olan sosyal platformlara ilişkin son güncellemeleri yansıtan haberlerin yanı sıra teknoloji haberlerini Türkçe olarak takip edebiliyorsunuz. Haberlerin yanında hafta sonu planı veya tatil planı yapmanıza yardımcı olacak yer tavsiyeleri, film önerileri de sunuluyor. Çalışan biriyseniz iş hayatındaki yenilikler, girişimciler için yararlı bilgiler de ilginizi çekecektir.

Erkan Calp

Storify

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,324 TOPLAM İNDİRME

iPad üzerinden güzel bir arayüzde kendi sosyal medya hikayenizi parmak hareketlerinizle kısa sürede oluşturmanızı sağlayan online hikaye oluşturma uygulamasıdır.

Storify, 2011 yılında Time Dergisi tarafından en iyi 5 sosyal medya websitesindan biri seçilmiş bir web servisi. Kendi sosyal medyanızı daha doğrusu kendi sosyal hikayenizi oluşturmanızı sağlayan bir araç. iPad için hazırlanmış versiyonda güzel bir arayüz eşliğinde bu işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Hikayenizi oluştururken youtube üzerinden video aratabilir, beğendiğiniz bir resmi sürükleyip kendi hikayeniz içine çekebilir, ilginizi çeken bir yapıyı alıntı yapabilir ve kendi hikayenizi tamamlayabilirsiniz. Tüm bu işleri parmaklarınız yorulmadan gerçekleştirmenizi sağlayan uygulama Twiter, Facebook, Instigram ve Youtube servislerini üzerinden tarama yaparak çalışmakta. 

Tuna Aras

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blogaps Medya

    Blogaps Medya, en iyi sosyal medya bloglarını bir arada sunan bir Android uygulaması.
  • sosyalmedya.co

    Türkiye'nin sosyal medya platformu sosyalmedya.co için geliştirilen Android uygulamasıdır.
  • Prismatic

    Prismatic uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan ilgi alanlarınıza dayalı makalelere ve haberlere ulaşabiliyorsunuz.
  • TeknoBurada.net

    TeknoBurada.net mobil uygulamasında Xiaomi, Huawei, iPhone ve diğer akıllı telefonların incelemeleri, haberleri, son teknolojik ürünler ve daha fazlası var.
  • Pusholder

    Pusholder, Dünyadan ve Türkiye'den son dakika gelişmeleri tek cümleyle, reklamsız aktaran bir haber uygulaması.
  • Artifact

    Artifact, android kullanıcıların ilgi alanlarına göre düzenlenmiş haber akışı sağlayan yapay zeka destekli bir sosyal ağdır.
  • Flipboard

    Beğendiğiniz web sitelerini, sosyal paylaşım ağlarını magazin dergisi tadında okuyabilmek ve takip edebilmeniz hiç bu kadar kolay olmamıştı.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında