Storm Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Storm Hunter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

Storm Hunter güzel grafikleriyle öne çıkan bir mobil rol yapma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Storm Hunter'da fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Oyunun hikayesi bu dünyanın şeytani güçler tarafından ele geçirilmesiyle başlıyor. Biz de dünyayı kurtarmak için gönüllü olan kahramanları yöneterek oyuna dahil olabiliyoruz.

Storm Hunter'da kendi kahraman takımımızı oluşturmamıza imkan veriliyor. 100'den fazla kahramanın yer aldığı oyundaki kahramanların Warcraft ve Diablo gibi oyunlardaki kahramanlara çok benzediğini belirtmekte fayda var. Üstelik bu benzerlik sadece kahramanlarla da sınırlı kalmıyor. Oyunda yer alan mekanlarda Diablo ve Warcraft oyunlarındaki mekanlara bir hayli benzemekte.Oyuncular 5 adet kahramanı bir araya getirdikten sonra maceraya başlıyorlar. Oyunu dilerseniz tek başınıza senaryo modunda, dilerseniz PvP modunda diğer oyunculara karşı savaşarak oynayabilirsiniz.

Storm Hunter tek dokunuşla oynayabileceğiniz bir oyuyn. Oyunun grafiklerinin başarılı olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Storm Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Storm Hunter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

Storm Hunter eğer boş vakitlerinizi eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG olan Storm Hunter'da fantastik bir dünyada geçen bir hikaye bizi bekliyor. Oyunda bu dünyada yaşayan bütük ırkları yok etmeye çalışan bir tehlikeye karşı güç birliği yapan kahramanları kontrol ediyoruz ve sürükleyici bir serüvene atılıyoruz. 100'den fazla kahramanın yer aldığı oyuna kendi kahramanlarımızı seçerek başlıyoruz. 5 kahramandan oluşan takımımızla zindanlara giriyoruz ve bölüm sonu canavarlarıyla savaşarak özel ödüllerin sahibi oluyoruz.

Storm Hunter'da sahip olduğumuz her kahraman kendine has savaş yeteneklerine sahip. Oyunda kahramanlarımızı kontrol edebilmemiz ise çok kolay. Storm Hunter tek parmağınızla oynayabileceğiniz bir oyun. Basit kontroller sayesinde oyunda gerçek zamanlı aksiyona odaklanabiliyorsunuz.

Storm Hunter'daki kahramanlar ve mekanlar Warcraft ve Diablo gibi oyunlardaki kahraman ve mekanlarla büyük benzerlik gösteriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Storm of Hunter

    Kart oyunlarını aksiyon sahneleriyle donatan ve rol yapma oyunlarındaki seviye atlama dinamiklerini içeren ücretsiz bir çalışma.
  • One Piece: Thousad Storm

    One Piece: Thousad Storm, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Dragon Storm Fantasy

    Dragon Storm Fantasy Android İçin Rol Oyunudur.
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Life is Strange: Before the Storm

    Chloe Price ile geçmişi ortaya çıkarın.
  • Dragon Storm

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Hunter Legacy

    Hunter Legacy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sandbox oyunudur
  • Dungeon Hunter 4

    Dungeon Hunter 4, beğenilen rol yapma oyununun dördüncüsü.