StormBorn: War of Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

StormBorn: War of Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

StormBorn: War of Legends içerisinde büyücüler, ejderhalar ve kuvvetli savaşçılar gibi fantastik öğeler içeren bir mobil strateji oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan StormBorn: War of Legends'da fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz ve kendi krallığımızın tahtına oturarak düşmanlarımızı yenmeye, krallığımızı genişleterek hakimiyetimizi sağlamlaştırmaya çalışıyoruz. Oyundaki temel amacımız en güçlü orduya sahip olmak ve savaşlarda rakiplerimize üstünlük sağlamak. Bu iş için destanlara konu olmuş kahramanları yardıma çağırabilmekteyiz.

StormBorn: War of Legends içerisinde RPG elementleri de barındırıyor. Oyunda ordumuza çağırdığımız kahramanları savaşlarda başarı kazandıkça geliştirebiliyor ve daha güçlü hale getirebiliyoruz. Oyundaki savaşları bizzat yönetebilmemiz de mümkün. Kahramanlarımızın yetenekleri bu savaşlarda ön plana çıkıyor.

Online altyapıya sahip olan StormBorn: War of Legends'da diğer oyuncularla ittifak kurabiliyorsunuz veya diğer oyunculara karşı savaşabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

StormBorn: War of Legends

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
110 MB DOSYA BOYUTU

StormBorn: War of Legends mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

StormBorn: War of Legends eğer mobil cihazlarınızda boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz oynayabileceğiniz bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan StormBorn: War of Legends'de kendi krallığımızın başına geçerek fantastik savaşlara katılabiliyoruz. Büyülerin, usta savaşçıların, ejderhaların ve mitolojik yaratıkların var olduğu bir dünyada geçen oyunda temel amacımız kendi krallığımızı inşa ederek genişletmek ve geliştirmek. Ordumuzu güçlendirerek diğer krallıklarla savaştığımız oyunda savaşları bizzat yönetebilmemiz de mümkün.

StormBorn: War of Legends'da ordumuzu güçlendirmek için kahramanlardan destek alıyoruz. Kahramanların özel yetenekleri bize savaşlarda avantaj kazandırabilmekte. Savaşları kazandıkça kahramanlarımızı tıpkı RPG oyunlarındaki gibi geliştirebilmekteyiz.

StormBorn: War of Legends'ın sahip olduğu online altyapı bize oyunda diğer oyuncularla ittifak yapabilme veya onlara karşı savaşabilme imkanı veriyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • League of Legends: Wild Rift

    League of Legends: Wild Rift ile sürükleyici bir MOBA dünyasını deneyimleyeceksiniz.
  • Age of War 2 APK

    Age of War 2 APK Android oyunu çağlar boyunca savaştığınız strateji türünde ücretsiz bir yapım.
  • Pirates of the Caribbean : Tides of War

    Pirates of the Caribbean : Tides of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Path of War

    Path of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • League of War: Mercenaries

    League of War: Mercenaries mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Vikings: War of Clans

    Vikings: War of Clans mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Royal Empire: Realm of War

    Royal Empire: Realm of War mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur