Stormbound: Kingdom Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.

Paladin Studios’un başarılı mobil oyunu olan Stormbound: Kingdom Wars şu sıralar milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Mobil strateji oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformunda lansmana çıkan Stormbound: Kingdom Wars 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Mobil kart oyunu denebilecek içeriklere sahip olan yapımda oyuncular seçtikleri kartlar yardımı ile stratejik savaşlara katılıyor ve düşmanlarını yenmeye çalışacaklar. Tüm dünyada gerçek zamanlı gerçek oyuncular ile PvP savaşlarına katılacağımız yapımda oyuncuları 2D ve 3D grafik açıları bekliyor olacak.

Benzersiz stratejik hamlelerin yer alacağı yapımda aksiyon yüklü bir yapı oyuncuları karşılayacak. Düzinelerce farklı kartın yer aldığı oyunda bu kartlar içerisidne farklı karakterler ve özellikler oyuncuların beğenisine sunulacak.

Doğukan Çağlakpınar

Stormbound: Kingdom Wars

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
362.3 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağız.

Mobil platformda gerçek zamanlı PvP savaşlarına katılacağımız Stormbound: Kingdom Wars ile aksiyon yüklü anlar yaşamaya hazır olun!

2D ve 3D grafik açılarının yer aldığı yapımda oyuncular gerçek zamanlı olarak dünyanın farklı noktalarındaki oyuncular ile PvP savaşlarına katılacak ve bu savaşlardan galibiyetle ayrılmaya çalışacaklar.

Hem Android hem de iOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yayınlanan yapım 1 milyondan fazla oyuncu tarafından şu sıralar oynanmaya devam ediyor. Güçlü kartların ve farklı karakter özelliklerinin yer aldığı yapımda oyuncular seçtikleri kartlar ile rakiplerine karşı stratejik hamleler gerçekleştirecekler.

Mobil strateji oyunları arasında yer alan yapım Google Play üzerinde oyuncular tarafından 4.3 gibi bir skor puanı ile değerlendirildi.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Majesty: Northern Kingdom

    Sürükleyici strateji savaşlarına dahil olacağız.
  • Own Kingdom

    İlginç yaratıklara karşı stratejik savaşlar yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Armor Age: Tank Wars

    PvP savaşları bizleri bekliyor olacak.
  • Medieval Wars Free

    Ortaçağ imparatorluklarından dilediğinizi yöneterek dünyaya hükmedeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.
  • Kingdom Wars APK

    Kingdom Wars APK Android için kule savunma oyunudur. Hızlı kule savunma oyunlarından Kingdom Wars'da orklara karşı kalenizi savunuyorsunuz.
  • Mad Dogs – 18+ Rival Gang Wars

    Kendi çetenizi kurarak aksiyon dolu sokak kavgalarına katılacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Kingdom Defense: Castle Wars

    Kingdom Defense: Castle Wars, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.