Strawberry Shortcake Dress Up Dreams

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.4/5 ZİYARETÇİ
412 TOPLAM İNDİRME

Strawberry Shortcake Dress Up Dreams (Çilek Kız Giydirme Rüyaları), küçükler için uygun elbise giydirme oyunu.

Strawberry Shortcake Dress Up Dreams, Android telefon ve tabletinizde oyun oynayan çocuğunuz, küçük kardeşiniz için indirebileceğiniz, mini oyunlar da içeren elbise giydirme oyunu.

Mobil platformda milyonlarca indirmeye ulaşan Çilek Kız serisinin yeni oyunu Çilek Kız Giydirme Rüyaları’nda Çilek Kız’ın sevimli pijama partisine davet ediliyorsunuz. Çilek Kız ve en yakın arkadaşlarının hayallerini gerçekleştirmek için bulunduğunuz partide sandığı açmanızla birlikte birbirinden güzel kıyafet ve aksesuarlar ortaya saçılıyor. Sevimli kızları en güzel, süslü – püslü elbiselerle giydirmenin yanı sıra elbiselerine uygun saç yapıyorsunuz.

Sevimli kızları giydirmek dışında onların renkli dünyasına dahil oluyorsunuz. Dans etme, müzik çalma, bir süper kahraman gibi uçma, objeleri bulma, sörf, define avına çıkma gibi aktivitelere katılıyorsunuz.

Erkan Calp

Strawberry Shortcake Dress Up Dreams

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
513 MB DOSYA BOYUTU

Strawberry Shortcake Dress Up Dreams (Çilek Kız Giydirme Rüyaları), iPhone ve iPad'de oynanabilen elbise giydirme oyunu.

Strawberry Shortcake Dress Up Dreams, Çilek Kız ve arkadaşlarına süslü elbiseler giydirdiğiniz, onlarla oyunlar oynadığınız, rengarenk görsellere sahip bir çocuk oyunu. iPhone ve iPad cihazınıza çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için gönül rahatlığıyla indirip beğenisine sunabilirsiniz. İndirmesi de oynaması da ücretsiz.

Türkçe dil desteğiyle gelen Çilek Kız Giydirme Rüyaları oyununda Çilek Kız ve en yakın arkadaşlarının şık giyinme hayallerini gerçekleştirmek için güzel kıyafetler ve aksesuarlarla dolu sandığı açıyorsunuz. Sandıktan çıkan birbirinden süslü elbiselerle kızları giydiriyor, saçlarını yapıyor, aksesuarlarla süslüyor, elbise dolaplarını düzenliyorsunuz. Onlarla çeşitli oyunlar da oynuyorsunuz. Dans etme, müzik çalma, obje bulma, sörf yapma ve daha birçok aktivite sizleri bekliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Strawberry Shortcake Bake Shop

    Strawberry Shortcake Bake Shop özellikçe çocuklara hitap eden eğlenceli bir oyun.
  • Strawberry Shortcake Sweet Shop

    Strawberry Shortcake Sweet Shop (Çilek Kız Şekerci Dükkanı) Android oyununda leziz tatlılar hazırlıyoruz.
  • Strawberry Shortcake Holiday Hair

    Strawberry Shortcake Holiday Hair (Çilek Kız Tatil Saçı), çocukların oynayabileceği ücretsiz, reklamsız, güvenli Android oyunu.
  • Strawberry Shortcake Puppy Palace

    Strawberry Shortcake Puppy Palace (Çilek Kız Yavru Köpek Sarayı) Android oyununda yavru köpekleri besliyorsunuz.
  • Strawberry Shortcake Ice Cream

    Çilek Kız Dondurma oyununda cennet gibi bir adayı keşfe çıkıyoruz.
  • Strawberry Shortcake BerryRush

    Strawberry Shortcake BerryRush, çocuklar için özel hazırlanmış sonsuz koşu türünde bir mobil oyun.
  • Girls Party Dress up

    Girls Party Dress up, partiye giderken çok şık ve güzel görünmek isteyen kızları giydirerek onlara yardım etmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Strawberry Sweet Shop

    Strawberry Sweet Shop'ta şekerleme dükkanı işletiyor ve müşterilere birbirinden lezzetli sunumlar yapmaya çalışıyoruz.