Stre.am

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
174 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir video paylaşma uygulamasıdır.

Stre.am, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir video paylaşım uygulamasıdır. Hızlı, kolay ve düzgün bir şekilde canlı video paylaşmanızı sağlayan Stre.am gerçekten başarılı bir uygulama.

Elbette şu anda mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz pek çok video uygulaması var. Stre.am ise videolara filtreler, efektler ekleyebildiğiniz, üzerinde oynama yapabildiğiniz, kesip paylaşayabildiğiniz video uygulamalarından biraz farklı.

Uygulama adından da anlayabileceğiniz gibi diğer benzer uygulamalardan bir yönüyle ayrılıyor, o da canlı video paylaşımı yapmanızı sağlaması. Nerede olursanız olun, istediğiniz zaman uygulama ile canlı video çekimlerinizi dünya ile paylaşabiliyorsunuz.

Bununla birlikte dünyanın her yerinde insanların yaptıkları canlı yayınları arayabiliyor, içlerinden istediklerinizi izleyebiliyorsunuz. Ayrıca uygulama üzerinde arkadaşlarınızı bulabiliyor, onları takip edebiliyor ve çevrimiçi olduklarında bildirim alabiliyorsunuz.

Uygulamaya Twitter, Facebook, Google + veya e-mail aracılığıyla üye olabiliyorsunuz. Ardından da canlı olarak çektiğiniz videoları sosyal ağlardaki arkadaşlarınız ve takipçilerinizle kolay ve hızlı bir şekilde paylaşabiliyorsunuz.

Bununla birlikte canlı olarak yayın yaptığınız anda videolar cihazınıza da kaydoluyor. Bu da kaybolmaması açısından çok güzel bir özellik. Özel anlarınızı yanınızda olamayanlarla paylaşmak için çok ideal bir uygulama olan Stre.am'i denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Stre.am

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir video paylaşım uygulamasıdır.

Stre.am, iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir video paylaşma uygulamasıdır. Video paylaşımı özellikle son zamanlarda sosyal medya kullanıcıları arasında çok popüler oldu diyebilirim.

Fakat video paylaşmak deyince insanın aklına hemen üzerine filtreler eklediğimiz, efektler eklediğimiz, kesip biçip kısa şekilde paylaştığımız eğlenceli videolar geliyor. Stre.am ise biraz daha farklı bir uygulama.

Stre.am'i diğer video uygulamalarından farklı olan en önemli özelliği ise canlı video paylaşım yapmanıza imkan tanıması diyebilirim. Özel anlarınızı, mutlu anlarınızı arkadaşlarınızla, ailenizle ve sevdiklerinizle paylaşmanızı sağlıyor.

Bununla birlikte önemli bir olay olduğu anda bütün dünyaya yayın yapmanızı da sağlıyor diyebilirim. Nerede olursanız olun canlı olarak çektiğiniz videoları bütün dünya ile paylaşabiliyor ve insanları olaylardan haberdar edebiliyorsunuz.

Uygulama ile canlı olarak video çektiğiniz anda bu videolar aynı zamanda telefonunuza da kayıt oluyor. Böylece daha sonra izlemek istediğinizde videoya erişiminiz oluyor ve videoyu kaybetmemiş oluyorsunuz.

Uygulamaya istediğiniz herhangi bir sosyal ağ hesabınız ya da e-mailiniz ile üye olup giriş yapabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızı bulabiliyor ve onları takip edebiliyorsunuz. Çevrimiçi oldukları anda onlardan bildirim alabiliyorsunuz.

Ayrıca uygulama ile diğer insanların çektikleri videoları arayıp bulup izleme şansına da sahipsiniz. Kısaca hızlı ve düzgün bir şekilde canlı yayın paylaşımı yapabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Stre.am'i denemenizi öneriyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında