Street Boy

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,114 TOPLAM İNDİRME

Street Boy ilginç bir Android oyunudur

Not: Bu oyun artık indirilememektedir. Aradığınız diğer alternatifler için İlerlemeli kategorimize göz atabilirsiniz.

Street Boy oldukça basit bir şekilde oynanabilen, bir o kadar da eğlenceli olan ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir Android oyunudur.

Koşu oyunu türünde bir oyun olan Street Boy'da karakterimiz sürekli ekranın sağ tarafına doğru koşmaktadır ve önüne sayısız engel çıkmaktadır. Oyunda bizim görevimiz ise karakterimizin engelleri aşması için doğru zamanda doğru hamleleri yapmaktır. Street Boy'da ilerledikçe oyun daha da zorlayıcı bir hale geliyor ve reflekslerimiz sınanıyor.

Street Boy bize farklı özelliklere sahip kahramanları yönetebilme imkanı tanıyor. Bu kahramanlardan olan Fat Boy inatçılığı ile öne çıkarken Stick Man çevikliği ve yuvarlanma yeteneğiyle öne çıkıyor. Son kahramanımız Ninja ise süper hızlı oyun yapısı sunmakta.

Street Boy kolay bir şekilde oynanabiliyor. Kahramanımızın engelleri aşabilmesi için 2 farklı yöntem mevcut. Ekranın soluna dokunduğumuzda kahramanımız yuvarlanırken, sağına dokunduğumuzda zıplıyor. Zıplama esnasında ekrana dokunmaya devam edersek daha uzağa zıplayabiliyoruz.

Street Boy bize 3 farklı zorluk seviyesi sunuyor. Oyunda daha uzun süre koşmaya devam etmemiz daha yüksek puan almamız anlamına gelmekte. Kazandığımız puanları dünya çapında puan listelerinde sergileyebilmemiz de mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Boogey Boy

    Booogey Boy Android cihazlarınız için bol renkli, bol bölümlü bir macera/platform oyunudur. Oyunda iki boyutlu olarak bölümleri geçmeye ve engelleri atlatmaya çalışıyoruz.
  • Happy Street

    iOS için geliştirilmiş olan Happy Street oyunu, köy kurarak geliştirmenizi sağlayan bir yapım. Gelişmek için zor görevler sizi bekliyor.
  • BMX Boy

    Grafik karmaşasından hoşlanmayanlar için basit ve sürükleyici bir mobil oyun. BMX Boy oyununda birbirinden eğlenceli 90 bölüm sizi bekliyor.
  • Street League

    Sokak futbolu platform oyunu birleşirse...
  • League of Angels

    League of Angels, rol yapma kategorisinde boy gösteren soluk kesici bir oyun.
  • Tiny Dangerous Dungeons

    Mobil cihazınızdan oynayabileceğiniz en eğlenceli platform oyunlarından bir olan Tiny Dangerous Dungeons Game Boy hayranlarını sevindirecek bir çalışma.
  • Duke Dashington

    Duke Dashington platform ögeleri içeren ve zorlayıcı yapısıyla ilgi çeken bir macera oyunudur. Oyunda her bölümün bitirilmesi için tanınan kısıtlı süre önemli özellikler arasında boy gösteriyor.
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu