Street Soccer Ultimate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME

Street Soccer Ultimate, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz sokak futbolu oyunu.

Street Soccer Ultimate, kurallar eşliğinde oynanan klasik futbol oyunlarından sıkılıp hünerlerinizi sergileyebileceğiniz, tüm Android cihazlarla uyumlu futbol oyunu arıyorsanız tavsiye edeceğim yapım. Kaliteli görseller sunan ücretsiz sokak futbolu oyununda dünya genelinde oyuncularla karşı karşıya geliyoruz.

Online turnuvaların da düzenlendiği serbest stil (freestyle) futbol oyunu sonsuz koşu türünde hazırlanmış. Farklı olarak karşımıza çıkan oyuncuları atlatmaya çalışıyor, hedeflere şut çekerek altın topluyoruz. Ara sokaklarda son hız koştururken yerde yazan penaltı, şut gibi renkli yazılara da dikkat etmemiz gerekiyor.

Oyuncumuzun kontrolünü sağlama noktasında tek yaptığımız yönlendirmek. Kendiliğinden koşan, durmak bilmeyen oyuncumuzun karşısına çıkan engelleri aşması için sağa, sola, geriye kaydırma yapmamız yeterli oluyor.

Erkan Calp

Street Soccer Ultimate

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Street Soccer Ultimate, iOS platformunda kaliteli görseller sunan ücretsiz sokak futbolu oyunu.

Street Soccer Ultimate, hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan sokak futbolu oyunu. Ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli görsellere sahip 1GB altı freestyle (serbest stil) futbol oyunu arıyorsanız tavsiye ederim.

iOS platformuna çıkış yapan onlarca sokak futbolu oyunu arasından görsellerinden ziyade oynanışıyla ayrılıyor Street Soccer Ultimate. Kendinizi geliştirebildiğiniz pratik yapma modu ve dünya genelinde oyuncularla yarıştığınız 1’e 1 modu içeren futbol oyununda ara sokaklarda şov yapıyorsunuz.

Tabii ki ünlü olmanız engelleniyor. Son sürat koştururken karşınıza onlarca futbolcu çıkması yetmiyormuş gibi farklı noktalarda çıkan hedeflere topu göndermeniz gerekiyor. Ayrıca yola yazılmış renkli uyarıları da atlamamanız önemli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ultimate Soccer

    Ultimate Soccer, futbol oyunları oynamaktan keyif alanlara hitap ediyor.
  • Ultimate Draft Soccer APK

    Ultimate Draft Soccer APK, futbol hayranları için stratejik bir oyun deneyimi yaşatıyor.
  • Soccer - Ultimate Team

    İsterseniz profesyonel isterseniz de yeni bir kariyer seçin ve yıldız olmaya hazırlanın.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Tennis Stars: Ultimate Clash

    Tennis Stars: Ultimate Clash: Günlük oynanabilecek spor oyunu
  • Tip Tap Soccer

    Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.