Streets of Rage Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
262 TOPLAM İNDİRME

SEGA'nın klasikleri arasında

Streets of Rage Classic, SEGA’nın klasiklerini sevenler için tam bir nostalji oyunu. 90’lı yıllarda çıkış yapan oyun, mobil platforma aktarılırken görsellik ve oynanışa dokunulmamış. Hikayesi de korunmuş. SEGA’nın başında saatlerinizi harcadığınız o günlere dönmek istiyorsanız hemen Android telefonunuza indirin, oynamaya başlayın. Ücretsiz!

SEGA’nın tüm zamanların en iyi oyunlarından biri Streets of Rage Classic, beat ‘em up yani önünüze gelene giriştiğiniz, dövüşmeden bir dakika bile geçirmediğiniz türde aksiyon yüklü bir oyun. Oyunda şehri istila etmiş sekiz haydutla mücadele ediyorsunuz. Bunların işini bitirdiğinizde karşınıza suç lideri olarak bilinen Mr. X çıkıyor. Adam, Axel ve Blaze adını taşıyan polislerle suçluların üstesinden geliyorsunuz. Yetenek olarak birbirilerine çok yakın olan bu polisler, sokak dövüşünde oldukça iyiler.

Tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte iki kişilik oynayabileceğiniz retro dövüş oyunu arıyorsanız SEGA Streets of Rage Classic’i tavsiye ederim.

Erkan Calp

Streets of Rage Classic

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
133 MB DOSYA BOYUTU

SEGA'nın beat 'em up oyunu

Streets of Rage Classic, SEGA’nın 90’lı yıllarda çıkan beat ‘em up oyunu. Seneler sonra mobil platforma ücretsiz olarak çıkış yapan retro dövüş oyununda şehirdeki suç oranını düşürmeye, bitirmeye çalışıyorsunuz. Birbirinden yetenekli üç polis emrinize amade.

Vakti zamanında SEGA konsoluyla vakit geçiren neslin daha çok keyif alarak oynayacağını düşündüğüm klasiklerden biri Streets of Rage. Mobil platforma aktarılırken görseller, sesler, oynanış dinamikleri ve hikayesi korunmuş. Oyunda ikisi erkek biri kadın (Adam, Axel ve Blaze) olmak üzere üç polisle şehrin haydutlarına karşı mücadele ediyorsunuz. Amacınız; suç lideri olarak bilinen Mr. X’i hapse tıkmak. Tabii ki boss’a gelmeden önce birçok engelle karşılaşıyorsunuz.

Yerel WiFi üzerinden arkadaşınızla birlikte veya tek başınıza oynayabileceğiniz beat ‘em up oyunu arayışındaysanız SEGA’nın unutulmaz klasiğini oynamanızı isterim. Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu, indirmesi de oynaması da ücretsiz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Streets of Rage 2 Classic

    Harika bir dövüş oyunu
  • Comix Zone

    Comix Zone, SEGA'nın çizgi roman stili görseller sunan dövüş oyunu.
  • Slash of Sword

    Kanlı gladyatör dövüşleri sizi bekliyor!
  • Ability Draft: Spell Battles

    Dünyada yaşam bitti! SpaceZ'ye gitmek için dövüşmekten başka şansınız yok.
  • Versus Fight

    Sıra tabanlı mobil dövüş oyunu
  • City Fighter vs Street Gang

    Sokak kavga - dövüş oyunları arasında en iyisi
  • Gunstar Heroes Classic

    SEGA'nın aksiyon oyunuyla nostalji yapıyoruz.
  • CATS APK

    CATS Crash Arena Turbo Stars Android dövüş oyunları arasında. CATS APK, kendi robotunuzu (savaş makinenizi) tasarlayabildiğiniz harika bir dövüş oyunu.