Stretch Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Stretch Dungeon, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Stretch Dungeon, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Farklı engellerin yer aldığı oyunda yüksek skorlara ulaşmaya çalışıyoruz.

Farklı mekaniklere sahip olan Stretch Dungeon oyununda yüksek skorlara ulaşmamız gerekiyor. Hızlı ve tempolu bir oyun olan Stretch Dungeon'da 4 farklı ortamda ilerleyerek puanlar topluyoruz. Bükülen duvarlar, farklı engeller, zorlu tuzaklar ve daha nicesi ile oldukça zevkli bir oyun olduğu söylenebilir. Atmosferik bir havada gerçekleşen oyundaki grafiklerde eski tarz oyunları andırıyor. Bir mahkumun kafesinden kaçma mücadelesini lkonu alan bu oyunda bakalım tünelin sonuna ulaşabilecek misiniz? Benzersiz bir akıl oyunu olan Stretch Dungeon sizleri bekliyor.

Stretch Dungeon oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Stretch Dungeon

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
112 MB DOSYA BOYUTU

Stretch Dungeon, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Stretch Dungeon, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur. Engellerden ve tuzaklardan kaçarak yüksek skorlar elde ediyoruz.

Oldukça zorlu bir oyun olarak karşımıza çıkan Skretch Dungeon, farklı mekaniklerin ve engellerin yer aldığı bir oyundur. Hızlı ve tempolu bir şekilde oynanan oyunda bir tünelden aşağı doğru kaçıyor ve kaçarken de yolumuza çıkan elmasları topluyoruz. Bir suçlunun kapalı olduğu kafesten kaçarak özgürlüğe kavuşmasına yardımcı oluyor ve aynı zamanda yüksek skorlara ulaşıyoruz. Bükülen duvarlar, zorlu engeller, gizli tuzaklar ve daha nice engel ile karşılacağınız oyunda işiniz oldukça zor. Dikkatli olmanız ve kısa sürede tünelin sonuna ulaşmanız gerekiyor. Eski tarz grafiklere sahip olan Skretch Dungeon oyununa bağımlı olabilirsiniz. Benzersiz bir akıl oyunu olan Stretch Dungeon sizleri bekliyor.

Stretch Dungeon oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon X Dungeon

    Retro aksiyon macera oyununda zindanlara giriş yapıyoruz.
  • Raziel: Dungeon Arena

    Raziel: Dungeon Arena İndir Android: Hack & Slash, Aksiyon RPG oyunu
  • Dungeon Hunter 6 APK

    Dungeon Hunter serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan Dungeon Hunter 6 APK, oyunculara görsel şölen eşliğinde ARPG deneyimi yaşatıyor.
  • Devious Dungeon

    Random Heroes'un yapımcılarından bu sefer RPG ve aksiyon karışımı eğlenceli bir retro oyun geliyor. Devious Dungeon uzun vadeli bir oyun keyfine hazır olun
  • Dungeon Delivery

    Dungeon Delivery, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışabilen bir tür aksiyon oyunudur.
  • Dungeon Highway Adventures

    Dungeon Highway Adventures bolca aksiyon içeren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Dungeon Keeper

    Dungeon Keeper, farklı oyun mekanizması dikkatleri üzerine çekmeyi başaran heyecanlı ve ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.
  • Dungeon Boss

    Dungeon Boss güzel grafiklere sahip bir mobil rol yapma oyunudur