Strike: Free Kick Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Orta saha çizgisinden gol bulmaya çalışıyoruz.

Strike: Free Kick Football, serbest vuruşa odaklanan mobil futbol oyunu.

Görsel açıdan FIFA, PES, Dream League Soccer’ın yanından bile geçmemesine ve sadece tek oyunculu mod sunmasına karşın ilginç şekilde kendisine bağlıyor. Klasik maç yapmaktan sıkıldıysanız, serbest vuruş oyunlarını seviyor ve tepeden bakmalı eski futbol oyunlarına özlem duyuyorsanız Android telefonunuza indirin, hemen oynamaya geçin. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Sahayı metrelerce yüksekten görüyormuş gibi hissettiren farklı bir kamera açısı kullanan futbol oyununda orta sahadan serbest vuruşlar deniyorsunuz. Hareketli savunma oyuncularına dikkat ederek en iyi vuruşu yapmaya çalışıyorsunuz. Savunma oyuncularına çarptırmadığınız sürece sorun yok. Orta sahadan gole çevirmeyi başarırsanız daha fazla sayıda defans oyuncusu karşınıza çıkıyor ve çok daha iyi savunma yapıyorlar. Neyse ki; kale boş. Bu arada topa falso verme şansınız yok. En iyi anı kollayıp şutu bekletmeden çekmelisiniz. Şut çekmek de çok kolay.

Erkan Calp

Strike: Free Kick Football

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Orta sahadan gol bulmaya çalışıyoruz.

Strike: Free Kick Football, mobil platformdaki en ufak boyutlu, kolay oynanabilir, oynaması keyif veren futbol oyunu. Eski futbol oyunlarını yeni oynanış dinamikleriyle birleştiren süper eğlenceli bir mobil futbol oyunu karşımızda. Üstelik sadece 25MB boyutunda!

iPhone/iPad cihazlarda oynanabilir serbest vuruş odaklı futbol oyunları arasından kontrol sistemi, yapısı ve boyutuyla ayrılan Strike: Free Kick Football, sadece tek oyunculu mod sunuyor. Orta saha çizgisinden serbest vuruş denemeleri yapıyorsunuz. Kaleci yok lakin onlarca savunma oyuncusu hareketlenerek en iyi atışı yapmanızı engelliyor. Gol attıkça defans oyuncularının sayısı artmakla kalmıyor, daha da hareketleniyorlar. Dolayısıyla oyunun ilerleyen safhalarında topu filelerle buluşturmak için oldukça çaba sarf etmeniz gerekiyor. Tüm oyuncuların hareketlerini izleyip en iyi zamanda şutunu çekmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Flick Shoot 2 APK

    Flick Shoot 2 APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir serbest vuruş (free kick) oyunu. Şut çekme oyunu internetsiz ve internetli oynanabiliyor.
  • Mini Football

    Mini Football Android İndir: Süper eğlenceli, oynaması kolay futbol oyunu
  • Football Revolution 2018

    FIFPro ile ortaklaşa hazırlanan mobil futbol oyunu
  • Soccer Kick

    Ne kadar sert şut çekebilirsiniz?
  • Nick Football Champions

    Nick çizgi film karakterleri sahada mücadele ediyor.
  • Football Forever

    Hareketli kaleye gol atma ne kadar zor olabilir?
  • PSG Football Freestyle

    PSG Football Freestyle Android Oyunu İndir: Paris Saint-Germain yıldızlarıyla serbest stil futbol oyunu
  • Football Strike

    Football Strike, Miniclip'in Android platformunda ücretsiz indirmeye açtığı, kolay oynanışlı futbol oyunu.