Strike of Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19,226 TOPLAM İNDİRME

Strike of Kings mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur

Strike of Kings eğer bilgisayarlarınızda League of Legends gibi oyunlarda yaşadığınız eğlenceyi mobil platformda da yaşamak isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir MOBA oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Strike of Kings'de tıpkı lol'de olduğu gibi takım tabanlı savaşlara katılıyoruz. Kendi kahramanımızı seçtikten sonra online arenalara ayak basıyoruz ve 5'erli takımlar halinde diğer oyuncularla çarpışıyoruz. Karşılşmaları kazanabilmek için bireysel yeteneklerimizin yanısıra takım taktiklerini de kullanmamız gerekiyor.

Strike of Kings içinde sesli sohbet sistemine de yer veriyor Bu sayede oyunu oynarken arkadaşlarınızla haberleşebiliyor, taktikleri daha rahat belirleyebiliyorsunuz. Strike of Kings içinde farklı maç şekillerine yer veriliyor. Dilerseniz kalabalık 5'e 5 savaşlar yapabilir, dilerseniz 3'e 3 maçlar yapabilir ya da teke tek duellolara çıkabilirsiniz.

Strike of Kings içinde 26 civarında kahraman seçeneği yer alıyor. Ayrıca bu kahramanlara yenilerinin de ekleneceği sözü veriliyor. Bu kahramanlar farklı savaş yeteneklerine ve savaş stillerine sahipler.

Strike of Kings güzel grafikleri gösterişli görsel efektlerle birleştiren bir MOBA oyunu.

Can Erdil Şentürk

Strike of Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,001 TOPLAM İNDİRME
718 MB DOSYA BOYUTU

Strike of Kings, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen League of Legends (LoL) benzeri MOBA oyunu.

Strike of Kings, iPhone ve iPad’de ücretsiz oynayabileceğiniz League of Legends benzeri MOBA oyunu arıyorsanız tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor. 2017’nin en iyi 5’e 5 mobil moba oyunu olarak gösteriliyor.

eSpor oyuncularının vazgeçilmez oyunları arasında olan League of Legends kısa adıyla LoL heyecanını mobil platforma taşıyan ender kaliteli yapımlardan biri Strike of Kings. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılmasıyla şaşırtıyor. Grafik ve sesler, oynanış dinamikleri, kontrol sistemi, içerik… Her yönden kalitesini ortaya koyan oyun, çok oyunculu online savaş arena (MOBA) türüne hayranlık duyan oyuncuları bir araya getiriyor.

Sesli sohbet özelliğiyle oyuncuları ekran başına kilitleyen oyunda şu an için 30’a yakın seçebilebilir kahraman yer alıyor. Her biri kendi dövüş stiline, eşsiz yeteneklerle donatılmış kahramanlardan favorilerinizi seçip en güçlü takımı kurup mücadele ediyorsunuz. Dilerseniz diğer oyuncularla ittifak kurma şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Honor of Kings APK

    Klasik MOBA deneyimini oyunculara sunan Honor of Kings APK, hızlı tempolu savaşlara sahip bir Android oyundur.
  • Kings of Steam

    Kings of Steam, aksiyonun hiç dinmediği eğlence dozu yüksek refleks oyunu.
  • Kings of the Realm

    Kings of the Realm ücretsiz olarak sunulan keyifli bir strateji oyunudur.
  • Clash of Kings

    Clash of Kings strateji oyunlarından hoşlananların denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Rise of the Kings

    Rise of the Kings, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Age of Kings: Skyward Battle

    Age of Kings: Skyward Battle ile orta çağ döneminde kendi imparatorluğunuzu kurun ve inanılmaz stratejiler geliştirin. Savaş atmosferinin iyi bir şekilde yansıtıldığı strateji oyunlarından bir tanesi.
  • Street Kings Fighter

    Street Kings Fighter ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur
  • Slap Kings APK

    Slap Kings ücretsiz oynanabilir tokat atma oyunu. Slap Kings APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilir.