StrikeMaster Bowling

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Bu bowling oyununda multiplayer maçlar, turnuvalar, ligler sizi bekliyor.

StrikeMaster Bowling, kaydırmaya dayalı tek dokunuş kontrol sisteminin yanı sıra animasyonları ve grafik kalitesiyle farkını gösteren ücretsiz bowling oyunu. Online veya yerel çok oyunculu (multiplayer) maçlar ve turnuvaların yanında lig mücadeleleri sizi bekliyor. Mobilde bowling oynamaktan keyif alıyorsanız, Android telefonunuzda oynamanızı isterim. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Mobilde spor oyunları kategorisinde genellikle futbol ve basketbol oyunlarına rastlıyoruz. Bowling çok fazla yok. Tüm Android telefon ve tabletlerde akıcı oynanış sunan StrikeMaster Bowling, ister tek başınıza ister dünyanın dört bir yanından oyuncularla veya arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz kaliteli bir bowling oyunu. Basit hareketlerle oynanabilir olmasıyla dilediğiniz yerde açıp keyifle oynayabilirsiniz.

Çaylak, amatör, profesyonel ve en iyi kategorilerinde oynama seçeneği sunan Ligler, farklı atışlar denemeye iten Turnuva Modları, bowlingle yeni tanışanlar için Öğrenme Modu ve Online oynama ile oyun çeşitliliğini gösteren StrikeMaster Bowling’de 120’nin üzerinde farklı top ve 8 bowling salonu bulunuyor.

Erkan Calp

StrikeMaster Bowling

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
85.2 MB DOSYA BOYUTU

Online veya yerel maçlar, turnuvalar sizi bekliyor.

StrikeMaster Bowling, iPhone ve iPad’de oynanabilen, hem basit kontrollü hem de kaliteli grafiklere sahip bowling oyunu arayanlara tavsiye edeceğim yapımların başında geliyor. Kaydırmalı süper rahat oynanışı, animasyonlarla güçlendirilmiş detaylı renkli görselleri, farklı oyun modları (turnuvalar, ligler, online, pratik yapma) ile kendisine çeken mobil bowling oyunu, iOS platformunda da ücretsiz.

Mobilde bowling oynamak keyif veriyorsa StrikeMaster Bowling’i kesinlikle oynamalısınız. İster tek başınıza ister arkadaşlarınızla ister dünya genelinde oyuncularla online maçlara - turnuvalara katılabileceğiniz bu bowling oyunu, yeni öğrenenlere de çok iyi oynayanlara da açık. Birbirinden farklı 8 bowling salonunda rakiplerinizle kapışıyorsunuz. Bowling oynamaya yeni başladıysanız turnuvalara, liglere katılmadan önce practice bölümünde atışınızı geliştirmenizi tavsiye ederim. Turnuvada 11 mod sizi bekliyor. Lig mücadelesinde de zorluk düzeyini seçebiliyorunuz. Çaylaktan seçkinlere her seviyede bowling oyuncusu sizinle mücadele etmek için bekliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pocket Bowling

    Kolay oynanışlı eğlenceli bowling oyunu
  • Bowling Crew

    Zevkli bir bowling oyunu
  • Sky Bowling

    Eşsiz deneyim sunan bir bowling oyunu
  • Bowling Central 2

    Bowling Central 2, Android cihazınızda online, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bowling oyunu.
  • Bowling King

    Bowling King mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bowling oyunu
  • Bowling Nation 3D

    Bowling Nation 3D, Android platformunda ücretsiz oynanabilir en iyi bowling oyunu.
  • World Bowling Championship

    World Bowling Championship, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bowling oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • PBA Bowling Challenge

    PBA Bowling Challenge, grafikleri ve oyun içi zenginlikleriyle dikkat çeken bir bowling oyunu.