Strikers 1945-2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
745 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Strikers 1945-2 klasik tarzda bir uçak savaşı oyunudur

Strikers 1945-2 sahip olduğu retro havayla bize 90'lı yıllarda atari salonlarında oynadığımız klasik atari oyunlarını hatırlatan bir yapıya sahip olan bir mobil uçak savaşı oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir uçak oyunu olan Strikers 1945-2'de 2. Dünya Savaşı'nda geçen bir hikayeye konuk oluyoruz. Oyunda gelişmiş silahlarla donatılmış olan farklı savaş uçaklarının pilot koltuğuna geçerek savaşın kaderini değiştirmeye ve düşman kuvvetleri karşısında galibiyet elde etmeye çalışıyoruz.

Strikers 1945-2 tıpkı klasik atari oyunları gibi 2 boyutlu grafiklere sahip. Oyunda uçağımızı kuşbakışı görüş açısıyla yönetiyoruz. Uçağımız ekranda dikey olarak sürekli ilerliyor ve düşman uçakları üzerimize akın akın saldırıyor. Bize düşen görev ise bir yandan düşman ateşinden kaçmak, diğer yandan da ateş ederek düşman saldırı birimlerini yok etmek. Oyunda devasa bölüm sonu canavarlarıyla karşılaşabiliyoruz ve heyecan dolu çatışmalara girebiliyoruz.

Strikers 1945-2 dilerseniz tek başınıza, dilerseniz çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz bir mobil oyun. Eğer retro tarzdaki eski oyunları özlüyorsanız ve bu eğlenceyi mobil cihazlarınızda yaşamak istiyorsanız Strikers 1945-2 kaçırmamanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Strikers 1945-2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
37.6 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınıza indirip oynayabileceğiniz arcade bir uçak oyunudur.

Doksanlı yılların sevilen oyunlarından birisi olan ve atarilerimizde oynadığımız uçakla ateş etme oyunu şimdi artık mobil cihazlarımıza da geldi. Strikers ile eski zamanlara dönebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Hiç bir zaman modası geçmeyecek olan oyunlardan olan bu arcade oyunlar aslında basit fakat çok eğlenceli olmalarıyla hatırlanırlar. Bu da öyle oyunlardan diyebilirim. Oyunda amacınız ise  uçağınızla ilerlerken karşıdan gelen düşman gemilere ateş etmek.

Özellikler:

  • Çoklu oyuncu modu.
  • Aynı anda 4 kişiye kadar oynama.
  • Kolay kontroller.
  • Tekli oyuncu modu.
  • 6 tip İkinci Dünya Savaşı uçağı.
  • Liderlik listeleri.

Eğer siz de retro oyunları seviyorsanız bu oyunu denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • STRIKERS 1945 World War

    STRIKERS 1945 World War, Android mobil cihazlarda oynanabilen ve klasik uçak savaş oyunlarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan keyifli bir savaş oyunudur.
  • iFighter 1945

    iFighter 1945 klasik tarzda bir uçak oyunudur
  • 1945 Air Force

    1945 Air Force, Android için geliştirilen başarılı bir uçak oyunu olarak ön plana çıkmaktadır. Milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam edilmektedir.
  • Boardtastic Skateboarding 2

    Boardtastic Skateboarding 2 etkileyici görselleri ve heyecanlı oyun yapısıyla oyun meraklılarının dikkatini çeken bir aksiyon-beceri oyunudur.
  • Nosferatu 2

    Nosferatu 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Happy Chef 2

    Happy Chef 2, dünyaca ünlü bir şef olmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Dumb Ways to Die 2: The Games

    Dumb Ways to Die 2: The Games içerisinde onlarca farklı oyun barındıran ilginç bir yapım.
  • They Need To Be Fed 2

    They Need To Be Fed 2 grafikleri ve oynanış yapısıyla dikkat çeken bir platform oyunu olarak öne çıkıyor.