STRIKERS 1945 World War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

STRIKERS 1945 World War, Android mobil cihazlarda oynanabilen ve klasik uçak savaş oyunlarının bir araya getirilmesiyle oluşturulan keyifli bir savaş oyunudur.

Android tabanlı tablet ve akıllı telefonlarınızdan oynayabileceğiniz STRIKERS 1945 World War mobil oyunu Atari salonlarında yer alan klasik uçak oyunlarının bir araya geldiği nostalji tadında bir savaş oyunudur.

Adından da anlaşılabildiği gibi Strikers serisini içinde barındıran bir uçak savaş oyunu olan STRIKERS 1945 World War, ayrıca Gunbird ve Tangai gibi uçak oyunu klasiklerinin de birleşimi olarak piyasaya sürülmüş bir mobil oyun. Tabi ki bu üç oyunun harmanlanarak günümüz mobil oyun teknolojisine uyarlanmış bir versiyon STRIKERS 1945 World War oyunu. Ancak yine de grafik açısından beklentiniz fazla olmasın zira nostalji tadını bozmamak adına oyunda üç boyutlu grafikler kullanılmamış. Ancak bu detay gerçekten oyunu aslına uygun olarak ayakta tutmuş diyebiliriz.

Normal veya zor oyuncu modlarında kendinizi deneyebileceğiniz STRIKERS 1945 World War mobil oyununda zorlandığınız görevlerde ortaklarınızı da savaşa çağırabilirsiniz. Ayrıca bölümler geçildikçe de görevlerin ağırlaştığını belirtelim. 14 farklı dil seçeneğinin sunulduğu oyunda Türkçe dil desteği de bulunuyor. Yeni sağlık puanı sistemiyle de oyun uzun süre kesilmeden oynanabiliyor. Keyif alarak oynayacağınız STRIKERS 1945 World War mobil oyununu Google Play Store’dan indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

STRIKERS 1945 World War

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
188 MB DOSYA BOYUTU

STRIKERS 1945 World War mobil oyunu nostaljik uçak oyunlarından esintiler sunan bir tür savaş oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen STRIKERS 1945 World War mobil oyunu, 90’lı yıllarda gönülleri fethetmiş klasik uçak oyunlarının bir araya getirildiği nostaljik bir uçak savaş oyunudur.

Tahmin edildiği gibi Strikers serisini içeren STRIKERS 1945 World War oyununda, diğer uçak savaş oyunu klasiklerinden olan Gunbird ve Tangai oyunları da oyuna başarılı bir şekilde yedirilmiş. Üç farklı klasik oyunun detaylarından fazlasıyla faydalanabileceğiniz bir oyun STRIKERS 1945 World War. Üç oyundan da uçak tarzlarının bulunması kendi uçağınızı yarattığınız bu oyunda strateji alternatiflerinizi mutlaka artıracaktır.

Atari salonlarında yıllarca keyifle oynanan oyunların bir araya geldiği STRIKERS 1945 World War oyununda grafikler nostalji havasını bozmamak üzere günümüze uyarlanmış durumda. Zira üç boyutlu grafiklerin yerine iki boyutlu platform tarzından ödün verilmemiş. Ayrıca oyunun akıcılığı da kurgulanan yeni can sistemiyle sağlanmış. 14 farklı dil seçeneği arasında Türkçe dil desteğinin de bulunması oyunun hanesi artı olarak yazılan detaylardan. Sıkılmadan oynayabileceğiniz STRIKERS 1945 World War mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Strikers 1945-2

    Strikers 1945-2 klasik tarzda bir uçak savaşı oyunudur
  • Zombie World War

    Zombie World War üst düzeyde aksiyon sunan başarılı bir Android oyunudur
  • Air Battle: World War

    Air Battle: World War, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uçak savaşı oyunu.
  • Air Fighter 1942 World War 2

    Air Fighter 1942 World War 2 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir uçak oyunudur
  • World War Heroes APK

    World War Heroes APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz 2. Dünya Savaşı temalı online FPS oyunu.
  • Z End: World War

    Z End: World War, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği heyecan dolu ve eğlenceli bir FPS oyunudur.
  • iFighter 1945

    iFighter 1945 klasik tarzda bir uçak oyunudur
  • World War 2 - Battle Combat

    Popüler online mobil FPS oyunlarının geliştiricilerinden 2. Dünya Savaşı temalı yapım: World War 2 - Battle Combat