Stronghold Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,367 TOPLAM İNDİRME

Stronghold Kingdoms ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir online strateji oyunudur

Stronghold Kingdoms eğer daha önceden Stronghold serisinin oyunlarını oynadıysanız yabancılık çekmeyeceğiniz MMO türünde bir online strateji oyunudur.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Stronghold Kingdoms'un Ortaçağ'da geçen hikayesinde bir kale lordunun yerine geçiyoruz ve kalemizi kurarak doğru bir şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Kalenizi ve krallığınızı nasıl yöneteceğiniz ise tamamen sizin tercihlerinize kalmış. Oyunda kendi yağında kavrulan ve çiftçilik ile uğraşan bir kale lordu olabileceğiniz gibi fetih stratejisi izleyen barbar bir kale lordu da olabilirsiniz.

Stronghold serisine çevrimiçi etkileşimi de ekleyen Stronghold Kingdoms'da diğer oyuncularla ortak bir şekilde oyunu oynayabiliyor, ittifaklar kurarak diğer oyunculara saldırabiliyoruz. Stronghold Kingdoms'da direkt olarak savaşa asker gönderebileceğiniz gibi kaynak üretimine eğilerek savaşları finanse edebilirsiniz. Stronghold Kingdoms bize dilediğimiz alanda uzmanlaşma imkanı veriyor. Oyunda dilersek iyi bir tarım krallığı, dilersek iyi bir ricaret krallığı dilersek de iyi bir askeri güç krallığı olabiliriz.

Stronghold Kingdoms'da kale yönetim sistemi oldukça detaylı olarak tasarlanmış. Oyunda üretim işlerini üstlenen köy taslağınızı kendiniz oluşturmaktasınız ve binaları istediğiniz gibi düzenleyebilmektesiniz.Kalenizin yönetiminin haricinde diplomasi de oyunda büyük önem taşıyor ve büyük bir kral olabilmeniz için diplomasiyi iyi bir şekilde kullanmanız gerekiyor.

Stronghold Kingdoms oynayabilmek için gerekli olan minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

  • Service Pack 2 yüklü Windows XP, Service Pack 1 yüklü Windows Vista veya Windows 7 işletim sistemi
  • 1 GHZ işlemci
  • Windows XP için 512 MB RAM, Vista ve üzeri için 1 GB RAM
  • 150 MB boş depolama alanı
  • DirectX 9 uyumlu ekran kartı
  • İnternet bağlantısı

Oyunu indirebilmek için bu yazımızdaki bilgilerden yararlanabilirsiniz:

Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Stronghold Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

Stronghold Kingdoms, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz orta çağ temalı MMO RTS oyunu.

Stronghold Kingdoms, 5 milyon oyuncunun oynadığı MMO strateji oyunu. İndirmesi de oynaması da ücretsiz olan orta çağ temalı devasa çok oyunculu strateji oyunu, grafiksel ve oynanış açısından kalitesini gösteriyor.

PC ve iOS platformunun ardından Android platformuna giriş yapan popüler MMO RTS oyunu Stronghold Kingdoms’da her an ne yapacağı belli olmayan bir kale lordu yerine geçiyorsunuz. Hiç kimsenin alamadığı kaleyi alma, komşunun kaynaklarını yağmalama, acımasız tiranları koltuğundan etme veya sessiz sakin bir şekilde hayvan yetiştirme… Her türlü aksiyona girerek gittikçe güçlenen, toprakların tek hakimi olmak için en iyi adamlarını feda etmek dahil her şeyi göze almış korkusuz bir lord olarak bulunuyorsunuz oyunda.

Stronghold Kingdoms Özellikleri:

  • Kalenizi inşa edin ve onu geçilmez kale savunmalarıyla koruyun.
  • Orta çağa hükmedin ve İngiltere, Avrupa, tüm dünyayı savaşa davet edin.
  • Yeni teknolojiler araştırın ve bir tüccar, çiftçi, diplomat veya savaş beyi olun.
  • Bir ihtilafa katılın, ihtilafınızın düşmanlarına saldırın, düşman bayraklarını ele geçirin.
  • Telefonda başladığınız savaşı tablette sürdürün. Ücretsiz oynamanın keyfini sürün.

Erkan Calp

Stronghold Kingdoms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
631 MB DOSYA BOYUTU

Stronghold Kingdoms, iPhone ve iPad'e ücretsiz indirip oynayabileceğiniz orta çağ temalı MMO RTS oyunu.

Stronghold Kingdoms, PC platformunun ardından mobile çıkış yapan orta çağ temalı MMO RTS oyunu. Strateji oyunlarını seviyorsanız iOS cihazınıza hemen indirin derim. Türkçe dil desteği sunmaması dışında dört dörtlük bir mobil strateji oyunu karşımızda.

Firefly Studios tarafından geliştirilen, seneler öncesinin strateji oyunu Stronhong Kingdoms, uzun bekleyişten sonra nihayet mobil cihazlarda oynanabilir durumda. Hem iPhone hem de iPad’de keyifli, rahat oynanış sunan MMO oyunu, gerek grafik kalitesi gerek oynanış dinamikleri gerekse de içeriğiyle AAA kalitesinde bir oyun olmuş. Bilgisayarınızda oynamış olun olmayın, Stronghold serisinin en yeni oyunu Stronghold Kingdoms’ı telefon veya tabletinize kesinlikle indirmelisiniz.

Temelde kale ve krallık yönetimi üzerine kurulu olan orta çağ temalı mobil strateji oyunu Stronghold Kingdoms’da farklı taraflarda bulunabiliyorsunuz. Barışçıl bir bey olmak mı yoksa acımasız bir lord olmak mı? Veya her ikisi de mi olmak istersiniz? Seçim tamamen sizin. Kılıcınızı konuşturabilir, alınamaz denilen kaleyi almak için her türlü aksiyona girebilir, acımasız tiranları koltuğundan edebilir, komşunun kaynaklarını sömürebilir, sessiz sakin şekilde hayvan besleyebilirsiniz... Bu arada sürekli güçlenmek zorundasınız. Araştırmalara girip keşifler yapmalısınız. Aksi halde bu oyunda hiç şansınız yok.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stronghold: Definitive Edition

    Stronghold: Definitive Edition ile eski günlere geri dönün. En iyi Orta Çağ strateji oyunlarından biri olan Stronghold’un yenilenmiş versiyonunu hemen indirin.
  • Kingdoms and Castles

    Kingdoms and Castles bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Kingdoms & Lords

    Kingdoms & Lords, kendi krallığınızı kurabileceğiniz ve sürekli olarak savaş içerisinde olacağınız bir strateji oyunu.
  • Kingdoms CCG

    Kingdoms CCG, ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir kart oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Destiny of Ancient Kingdoms

    Destiny of Ancient Kingdoms bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir online rol yapma oyunudur
  • Disney Magic Kingdoms

    Disney Magic Kingdoms, tüm Disney karakterlerinin yer aldığı animasyon macera oyunu.
  • Kingdoms of Amalur: Reckoning

    Kingdoms of Amalur: Reckoning ile rol yapma oyunu tarzında fantastik bir dünyanın kapıları ardına kadar oyun severlere açılıyor.
  • Three Kingdoms Zhao Yun

    Üç Krallık dönemini anlatan ARPG oyunu Three Kingdoms Zhao Yun'da, dönemin en ikonik generali olan Zhou Yun'u canlandırıyoruz.