StudyBlue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
195 TOPLAM İNDİRME
7.3 MB DOSYA BOYUTU

Ders çalışırken ezber yapmakta zorlanıyorsanız, StudyBlue uygulamasında oluşturacağınız testler aracılığıyla kendinizi sınayabilirsiniz.

StudyBlue uygulaması ile kendi kelime kartlarınızı oluşturarak alıştırma, ezber ve tekrar işlerinizi daha kolay bir hale getirebilirsiniz.

Eski zamanlarda etkili bir öğretim nesnesi olan okuma fişlerinin daha modernize edilmiş hali olan StudyBlue, kendi testlerinizi oluşturup daha kolay bir şekilde ders çalışmanızda yardımcı oluyor. Örneğin, İngilizce kelimeler ezberlemeniz gerekiyor ve bu kelimelerin sayısı oldukça fazla diyelim. Hemen yeni bir flaş kart oluşturma ekranına gelip, kelimeleri anımsatacak fotoğraflarla birlikte kelimeleri ekleyebiliyor, bu şekilde testler oluşturabiliyorsunuz. Oluşturduğunuz testleri daha sonra kendinizi test etme amacıyla kullanabilir, isterseniz de diğer kullanıcıların oluşturmuş olduğu testleri çözerek etkili bir şekilde ders çalışabilirsiniz.

Çözmüş olduğunuz test sonlandığında doğru ve yanlış sayınızı göstererek, ne kadar başarılı olduğunuzu da gösteren uygulama kendinizi test etmenizde büyük yardımcınız olacak. Şık ve kullanışlı bir arayüze sahip olan StudyBlue uygulamasını Android işletim sistemli cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

StudyBlue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
21.3 MB DOSYA BOYUTU

Ders çalışırken ezber yapmakta zorlanıyorsanız, uygulama aracılığıyla oluşturacağınız testlerle kendinizi test edebilirsiniz.

Ders çalışmayı daha zevkli hale getiren StudyBlue uygulaması, kendi oluşturduğunuz kelime kartlarıyla birlikte kendinizi sınamanızda yardımcı oluyor.

iOS işletim sistemli cihazlar için geliştirilen, şık ve kullanışlı arayüzüyle göz dolduran StudyBlue uygulaması ders çalışırken çok büyük yardımcınız olacak. Ezberlemeye çalıştığınız kelimeleri, uygulamaya ekleyerek oluşturmuş olduğunuz testleri sonradan doğru-yanlış şeklinde yanıtlayarak kendinizi sınayabiliyorsunuz. Test sonunda doğru ve yanlış sayılarınızı gösteren ve ayrıca başarı oranınızı da sunan uygulama bu anlamda oldukça başarılı performans sergiliyor.

Sadece kendi oluşturduğunuz testler değil, diğer kullanıcıların oluşturdukları testleri de çözmenize olanak sağlayan uygulama, hem sıkılmadan hem de eğlenceli vakit geçirerek ders çalışmanızda yardımcı oluyor. iPhone ve iPad cihazları için tasarlanan StudyBlue uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Gojimo

    Gojimo uygulamasıyla farklı dersler ve konularda sorular üreterek ders çalışabilirsiniz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.