Su Hatırlatıcı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,810 TOPLAM İNDİRME

Su Hatırlatıcı, fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeken ve kullanıcılara su içmeleri konusunda hatırlatmalar yapan bir uygulamadır.

Su Hatırlatıcı, gün içerisinde sık sık unuttuğumuz veya ihmal ettiğimiz hayati bir detayı bize hatırlatmak üzere tasarlanmış faydalı bir uygulamadır.

Özellikle yoğun iş veya okul hayatı içerisinde bulunan kişiler çoğu zaman su içmeyi unutuyor veya yapmaları gereken işlere öncelik vererek su içmeyi erteliyorlar. Halbuki su vücudun fonksiyonlarını düzgün bir şekilde yerine getirmesi için ihtiyaç duyduğu temel bileşenlerden bir tanesi. Uzmanlar düzenli su içmenin sağlık açısından ne denli önemli olduğunu her fırsatta vurguluyorlar.

Neyse ki bu konuda artık bir yardımcınız var ve size gerekli anlarda hatırlatmalar yaparak su içmeniz gerektiğini bildiriyor. Fonksiyonel özellikleriyle öne çıkan Su Hatırlatıcı oldukça şık görünen ve kaliteli bir arayüze sahip. Kullanıcılar uygulamayı kullanarak kendilerine hatırlatıcılar kurabiliyor ve belirledikleri saatlerde su içmeleri konusunda uyarılıyorlar. Dilediğiniz kadar hatırlatıcı kurabilirsiniz.

Uygulamanın en ilginç yanı ise içtiğiniz su miktarını ayrıntılı bir şekilde takip edebiliyor oluşunuz. Su Hatırlatıcı, düzenli su içme alışkanlığı kazanmak isteyen herkesin denemesi gereken bir uygulama.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Plant Nanny

    iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz su içmeyi hatırlatıcı uygulamadır.
  • Daily Water Free

    Daily Water Free su içmeyi unutanlar için tasarlanmış kullanışlı ve fonksiyonel bir hatırlatıcı uygulamadır.
  • Care4Today

    Care4Today, düzenli ilaç kullananların oldukça işine yarayabilecek bir hatırlatıcı sağlık menajeri uygulamasıdır.
  • Televizyon

    Televizyon uygulaması ile yerli ve yabancı tv kanallarının yayın akışını takip edebilir, favori programlarınız için hatırlatıcı ekleyebilirsiniz.
  • Orderly

    Orderly, hatırlatıcı, görev yöneticisi ve yapılacak listesi hazırlama gibi özellikleri ile en büyük kişisel yardımcılarınızdan biri olmaya aday olan iOS uygulaması.
  • Doit.im

    Doit.im uygulaması ile iPhone ve iPad'lerinizden tüm görevlerinizi ve yapılacaklar listelerinizi yönetebilirsiniz.
  • Fantastical 2

    Fantastical 2, unutmamanız gereken herşey için hatırlatıcı düzenleyebildiğiniz etkileyici bir iOS takvim uygulamasıdır.
  • Five Adhans

    Five Adhans (Beş Vakit), iPhone ve Apple Watch için namaz vakitleri, namaz hatırlatıcı uygulaması.