Subway Minion Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
386 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

İlerlemeye çalışacağız.

Mobil arcade oyunları arasında yer alan Subway Minion Run ile ilerlemeye dayalı bir oynanış bizleri ekliyor olacak. Heyecanlı ve bir o kadar da eğlenceli anlar yaşayacağımız mobil oyun tamamen ücretsiz olarak yayınlandı.

Eğlence dolu yapısı ile kısa sürede Google Play’de üst sıralara tırmanan yapım her kesimden oyunculara keyifli vakit geçirtiyor. Oyuncular tempolu bir oynanış ile oyun içerisinde ilerlemeye çalışacaklar.

Engellere takılmadan ilermeye çalışacağımız mobil aksiyon oyununda karşımıza çıkan altınları da toplayacağız. Oyuncular kazandıkları altınlar ile minionlarına farklı görünümler katabilecek ve tiplerini değiştirebilecekler. Oyun içerisinde koşarak gidebildiğimiz kadar gitmeye çalışacak ve en yüksek skoru almaya çalışacağız. Herhangi bir internet bağlantsı gerektirmeyen yapım Google Play üzerinden mobil oyunculara sunuldu.  Dileyen oyuncular hemen indirebilir ve oyunun tadını çıkarmaya başlayabilirler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snow Queen: Frozen Fun Run

    Tempolu bir şekilde koşarak 40 farklı seviyeyi tamamlamaya çalışacağız.
  • Boy - Subway Surf Run 3D

    Boy - Subway Surf Run 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir koşu oyunudur.
  • Subway Surfers APK

    Subway Surfers APK sonsuz koşu oyunu. Hikayesi ile dikkat çeken ücretsiz android oyunudur.
  • Egypt Runner

    Egypt Runner, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir sonsuz koşu oyunudur. Subway Sufers tarzı oynanışı ve müthiş grafikleriyle dikkatleri çekmeyi başarmıştır.
  • Run Sausage Run

    Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Run Sausage Run mobil oyunu, canını kurtarmak için koşarak kaçan bir sosis olarak oynayacağınız keyifli bir macera oyunudur.
  • Jumanji: Epic Run

    Jumanji: Epic Run Android oyununda çalınan mücevherlerin peşine düşüyoruz.
  • Panda Run

    Panda Run, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Temple Run benzeri eğlenceli bir kaçış oyunudur.
  • Dino Run FREE

    Dino Run FREE eğlenceli bir Android oyunudur