Sudden Bonus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Animasyon harikası bir tıklama oyunu olan Sudden Bonus ile bir ailenin her üyesi ev eşyalarını dayak atarak parçalıyor.

Ekrana tıklamalı oyunlara bayılıyorsanız zengin animasyonlarıyla birlikte gündelik hayat macerasını komik bir şekilde anlatmayı başaran Sudden Bonus ile tanışın. Sudden Bonus, Lek Chan isimli bağımsız bir oyun geliştiricisi tarafından hazırlanan bir parmak egzersizi oyunu desek yeridir. Aile içerisinden ebeveynlerden çocuklara kadar yer alan kişilerle evin içerisinde yer alması gereken demirbaş ürünleri ekranı tıkladıkça dans ede ede parçalıyorsunuz.

Street Fighter gibi dövüş oyunları bildiğiniz gibi süper saldırı hareketlerine sahip ve oyun bu esnada daha bir kendini hissettiren bir pataklama sekansıyla oyun ile bütünleşmenizi sağlıyor. Sudden Bonus ile ekranı tıkladığınız müddetçe gelen çılgın kombo hareketleriyle bu fenomeni sürekli olarak yaşamanız mümkün. Ev içerisinde yer alan eşyaları kırdıkça karşınıza yeni eşyalar geliyor. İlk oynayışlarınızda abajur ile uğraşırken buzdolabı parçalamaya gelecek olan vaktinizi de hazırlamanız gerekecek. Oyunun nasıl bir şeye benzediğini dilerseniz bir de tanıtım videosundan izleyin.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış eğlenceli bir oyun olan Sudden Bonus, tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanıyor. Ne var ki, oyunda daha hızlı bir gelişim kaydetmek için uygulama içi satın alma seçenekleriyle de karşılaşmayacağınız için reklam ekranlarıyla karşılaşmanız yüksek bir olasılığa sahip.

Alper Çetiner

Sudden Bonus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
14.9 MB DOSYA BOYUTU

Animasyon harikası bir tıklama oyunu olan Sudden Bonus ile bir ailenin her üyesi ev eşyalarını dayak atarak parçalıyor.

Ekranı tıklayarak oynadığınız bir oyun olan Sudden Bonus, rengarenk animasyonlarıyla oyunseveri ekrana kilitleyen bir çalışma. Bağımsız oyun geliştiricisi Lek Chan tarafından hazırlanan iOS oyunu dışarıdan bakıldığından sadece ekranı tıkladığınız bir oyun olarak görünse de aslında daha eğlenceli bir derinlik de mevcut. Oyunda bir aile içerisinde yer alan herkes ev içerisinde demirbaş olmuş nesneleri kombo saldırıları eşliğinde imha ediyor.

Street Fighter gibi dövüş oyunlarında süper saldırı gerçekleştirdiğinizde gelen animasyon cümbüşünü bu oyunda ekranı tıkladıkça sürekli yaşadığınız için büyüleyici atmosferden asla kopamıyorsunuz. Göbekli aile babasının abajurdan buzdolabına uzanan kırma ve parçalama saldırılarının modern dövüş oyunlarını kıskandıracak özel hareketlerle dolu olması insanın ağzını açık burakabiliyor. Ne demek istediğimi daha iyi anlamanız için tanıtım videosunu izlemenizi öneririm.

iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış son derece eğlenceli bir oyun olan Sudden Bonus ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun. Uygulamanın içerisinde bulunmayan uygulama içi satın alma panelinden de anlayabileceğiniz gibi karşınıza sıkça reklam ekramları çıkacaktır ama oyunun genel akışı bu nedenden ötürü bozulmayacaktır.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sudden Warrior (Tap RPG)

    İlginç yaratıklarla savaşlar yapabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu