Sudoku

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,009 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Sudoku, popüler bulmaca türünün Android sürümü.

Sudoku, popüler bulmaca türünün Android sürümü. Yılların eskitemediği oyun olarak adından söz ettiren Sudoku artık mobil platformda da yerini aldı. Android platformuna özgü olarak geliştirilen başarılı mobil oyunda birbirinden farklı sudoku bulmacalarını çözebilir, zamanınızı değerlendirebilirsiniz.

Sudoku APK Özellikleri

  • Birbirinden farklı bulmacalar,
  • Ücretsiz,
  • Basitten zora doğru ilerleyen yapı,
  • İngilizce dil seçeneği,

Sudoku oyunu ile üç farklı zorluk seviyesinde kendinizi test edebilirsiniz. Basit, normal ve zor olmak üzere hemen her seviyede Sudoku severin kullanabileceği uygulama her seviyeden 10 adet bulmacayı ücretsiz sunuyor. Ek paket alarak en az 400 adet daha bulmacaya sahip olabiliyorsunuz.

Sade tasarımı ve gözleri yormayan biçimi ile tercih edilebilir uygulamalardan biri. Ayarlar kısmından birçok seçeneğe müdahale edebiliyorsunuz. Sonuçlarınızı detaylı sayılabilecek şekilde görebiliyorsunuz.

Sudoku APK İndir

Ücretsiz yayınlanan oyunu Google Play üzerinden indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Onur Şendere

Sudoku

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
184 TOPLAM İNDİRME
54.2 MB DOSYA BOYUTU

Herkesin severek oynadığı Sudoku'yu artık iOS cihazlarınız üzerinde oynayabilirsiniz.

Kağıt üzerinde çözdüğünüz Sudoku'yu artık iOS cihazlarınız üzerinde çözmeye ne dersiniz? Hem de ücretsiz olarak! Sudoku, iPhone ve iPad cihazlarımıza ücretsiz olarak indirebildiğimiz sürükleyici bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

Aslında Sudoku'yu hemen hemen herkes en az bir kere bile olsa oynamıştır. Fakat yine de oyunu bilmeyenler için ufak bir açıklama yapalım. Sudoku'daki temel amacımız bölümlere ayrılmış olan tabloları elimizdeki rakamlarla doldurmak. Bunu yaparken dikkat etmemiz gereken çok önemli bir kural var. Dizdiğimiz rakamlar hem yatay hem de dikey olarak o sırada tek bir adet bulunmalı. Bunu yapması hiç de kolay değil çünkü yerleştirilen her rakam gelecekteki hamlelerimizi etkiliyor.

Oyunda yüksek puanlar alabilmek için hiç hata yapmamamız gerekiyor. Hata kısıtlamasına bir de süre faktörü eklenince oyun bir hayli zorlaşıyor. Game Center desteği sunduğu için puanlarımızı arkadaşlarımızla kıyaslayabiliyor ve hatta kendi aramızda eğlenceli bir rekabet ortamı bile yaratabiliyoruz.

Orijinal görselleri, kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyan arayüzü ve kontrolleri ile dikkat çeken Sudoku'yu her yaştan oyunsever büyük bir beğeniyle oynayabilir.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World's Biggest Sudoku

    World's Biggest Sudoku, elle hazırlanmış yüzlerce Sudoku'nun yer aldığı bir bulmaca oyunudur.
  • Sudoku Master

    Sudoku Master, sudoku severler için tasarlanmış oldukça güzel ve eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Sudoku Free

    Sudoku Free, Sudoku severlerin yada beyin jimnastiği yapmak isteyenlerin kullanabileceği yararlı ve ücretsiz bir Android sudoku uygulamasıdır.
  • Super Sudoku

    Super Sudoku, renkli ve ücretsiz bir Sudoku oyunu.
  • Sudoku World

    Sudoku World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • AE Sudoku

    AE Sudoku, akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.
  • Conceptis Sudoku

    Klasik Sudoku' dan sıkılanlara...
  • Sudoku Quest

    Sudoku Quest Free, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.