Sugar Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Sugar Rush, şekerlemeleri eritmeye çalıştığınız üçlü eşleştirme oyunu.

Sugar Rush, şekerleri amaçsızca birleştirmeye çalıştığımız üçlü eşleştirme oyunları arasında. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan, reklamlara takılmadan online olarak oynayabildiğimiz bulmaca oyununda 60 saniye süre boyunca şekerlemeleri eritmemiz gerekiyor. Şekerlemeler hem yukarıdan düştüğünden hem de hali hazırda onlarca şekerlemenin içerisinde olduğumuzdan işimiz oldukça zor.

Eşleştirme oyunlarının atası Candy Crush’ın basitleştirilmiş sürümü diyebileceğim Sugar Rush’da 1 dakika içerisinde eritebildiğimiz kadar şeker eritmeye çalışıyoruz. En az üç aynı renkte şekerlemenin yan yana olduğunu gördüğümüzde dokunuyor ve puanımızı kazanıyoruz. Süre kısıtlı olduğundan ve de üstümüze şekerleme yağdığından çok hızlı düşünmemiz gerekiyor. Bu noktada ilerledikçe kazandığımız altınları kullanarak sahip olduğumuz güçlendiriciler devreye giriyor. Hiç canımız kalmadığında da arkadaşlarımıza davetiye göndererek onlardan can istiyoruz.

Erkan Calp

Sugar Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Sugar Rush, 60 saniyede olabildiğince şeker eritmeye çalıştığınız bir iOS oyunu.

Sugar Rush, üçlü eşleştirme oyunları arasında en popüleri Candy Crush’ın oynanış açısından basitleştirilmiş sürümü diyebilirim. iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan oyunda vaktimizi şekerleme eriterek harcıyoruz.

60 saniye süre boyunca aynı renkte şekerlemeleri birleştirerek en yüksek skoru yapmaya çalıştığımız oyunda zorlayıcı tek etmen süre sınırı değil. Şekerlemeler ekranın hem alt noktasında sabit olarak duruyor, hem de üst tarafımızda sürekli yağıyor. İlerlemek için şekerlemelerin üstümüze düşmesini beklemeden son derece seri şekilde ayn renkte olanlara dokunarak temizlememiz gerekiyor. Yeterince hızlı olamazsak ekran kısa süre şekerlemeyle doluyor. Şekerlemeleri daha hızlı eritmemiz için güçlendirici adı altında yardımcılarımız var ancak bunları oyunu oynadıkça verilen altınları kullanarak alabiliyoruz. Bu tarz oyunların olmazsa olmazı Facebook entegrasyonu Sugar Rush’da da karşımızda. Zor durumda arkadaşlarımızdan can almak, onlarla puan yarışına girmek dışında bir şeye yaramıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shrek Sugar Fever

    Shrek Sugar Fever, şekerlerle dolu bölümler sunan Android bulmaca oyunu.
  • Snoopy's Sugar Drop Remix

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Sugar Blast!

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil şeker patlatma oyunu
  • Sugar Smash: Book of Life

    Şeker patlatacağız.
  • Chroma Rush

    Chroma Rush ile rengarenk bir bulmaca deneyimi yaşıyorsunuz.
  • Linkies Puzzle Rush

    Linkies Puzzle Rush, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz farklı bir üçlü eşleme oyunudur.
  • FlashBall in Sugar Land

    FlashBall in Sugar Land, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Sugar Store

    Kendi dükkanımızı açmaya çalışacağız.