Süleyman Demirel Üniversitesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME

Süleyman Demirel Üniversitesi ile ilgili önemli olan her şeyi barındıran bir mobil uygulama.

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından hazırlanan resmi bir uygulama ile karşı karşıyayız. Android, iOS ve Windows Phone için uygulamalar hazırlayan Isparta'nın en popüler üniversitesi teknolojiye olan yakınlığıyla online eğitim ve kayıt imkanları konusunda mobil cihaz kullanan öğrencilerin mahrum kalmayacağı seçenekler sunmakta başarılı. Özellikle Öğrenci İşleri konulu işlerde pratik imkanlar sağlayan uygulama, kayıt işlemlerinde yardımcı olma kapasitesine sahip.

Süleyman Demirel Üniversitesi uygulaması ile yapabileceğiniz işlemler arasında üniversite ile ilgili haberleri ve gündemi yakından takip etme seçenekleri mevcut. Bununla birlikte günlük yemek listelerini bile görselleriyle incelemeniz mümkün. Fakültenizin ve akademik biriminizin harita üzerindeki konumunu görebileceğiniz harita sayesinde özellikle farklı fakültelere gitmeniz gerektiğinde yolunuzu çabuk bulacaksınız. Öğrenci bilgi sistemine de ulaşabildiğiniz uygulama Lisans ve Lisansüstü eğitim ile ilgili bilgilerinizi yakından takip etmenizi sağlıyor.

Ücretsiz olan bu resmi uygulama Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgi İşlem departmanınca takip edilmektedir. Kullanım esnasında yaşayacağınız herhangi bir sıkıntıda bu departmandan yardım talep edebilirsiniz.

Alper Çetiner

Süleyman Demirel Üniversitesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
31.6 MB DOSYA BOYUTU

Süleyman Demirel Üniversitesi ile ilgili önemli olan her şeyi barındıran bir mobil uygulama.

Süleyman Demirel Üniversitesi'nin resmi mobil uygulaması tüm platformlardan öğrencilere ulaşmasını biliyor. iOS, Android ve Windows Phone platformlarının tamamında bu cihazların tasarım dillerine uygun bir kimlikle sunulan uygulama iPhone ve iPad üzerinde oldukça akıcı bir performans sergiliyor. Online eğitim ve kayıt konusunda öğrencilere yardımcı bir kılavuz olarak hazırlanan bu çalışma eğitim hayatının bir rehberi olacak bir sürü seçeneği içerisinde barındırıyor.

Süleyman Demirel Üniversitei uygulaması, yapılabilecek işlemleri kategorlere göre ayırma fikriyle başarılı bir işlem gerçekleştirmiş. Üniversite ile ilgili gündemi ve haberleri aktif olarak takip edebildiğiniz uygulama ile aynı zamanda günlük yemek listelerine görseller eşliğinde ulaşmanız mümkün. Fakülte ve akademik birimler için lokasyon bilgileri arıyorsanız bu uygulama ile yol tarifi alabilirsiniz. Özellikle de farklı bir yerde sınavınız varsa veya dışarıdan ders alıyorsanız bu bilgi çok işinize yarayacaktır. Öğrenci bilgi sistemine olan erişim sayesinde kayıt bilgileriniz ve transkriptinize kadar bilgi almanızı mümkün kılan entegre bir sistem de mevcut.

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama bizzat Süleyman Demirel Üniversite Bilgi İşlem departmanınca hazırlanmış olup kullanım sırasında karşılaşabileceğiniz problemler oluştuğunda birebir yardım alacağınız mecra olarak da ulaşabileceğiniz bir adrestir.

Alper Çetiner

Süleyman Demirel Üniversitesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Süleyman Demirel Üniversitesi ile ilgili önemli olan her şeyi barındıran bir mobil uygulama.

Mobil uygulama kapsamında öğrenciler için hazırlanan resmi bir uygulama ile Süleyman Demirel Üniversitesi, ilgili kullanıcılara ihtiyaç duydukları bilgileri sunuyor. Windows Phone, Android ve iOS versiyonlarıyla tüm mobil sektörde varlığını sürdüren bu uygulama Windows Phone kullanıcılarının sevdiği kolay anlaşılırlığı ve sadeliği aktarmayı başarmış. Online eğitim ve kayıt işlemleri konusunda mobil bir kılavuz olarak yardımcı olabilen uygulama, bilgisayar başında olamayan öğrenciler için pratik bir alternatif sunuyor.

Süleyman Demirel Üniversitesi uygulaması kullanıcılarına farklı işlemleri farklı kategoriler altında sunuyor. Üniversite hayatı ile ilgili güncel duyuruları ve haberleri takip edebildiğiniz uygulama ile günlük yemekleri de çekilen fotoğraflarıyla birlikte takip edebiliyorsunuz. Diyelim ki dışardan bir ders seçtiniz veya sınav için başka bir fakülteye veya akademik birime yolunuz düştü, Uygulama içerisinde bulunan harita ile kolayca yolunuzu bulabiliyorsunuz. Okula yeni başlayanlar için bu özellik çok büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Öğrenci bilgi sistemine erişiminiz sayesinde öğrenci bilgileriniz ile ilgili detaylı bilgilere de kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgi İşlem departmanı tarafından hazırlanmış bir resmi uygulama olarak kullanım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamanız durumunda üniversitenizin ilgili departmanından teknik destek alabilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SDÜ Mobil

    Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencileri için geliştirilen SDÜ Mobil uygulamasıyla artık birçok işlemi Android cihazlarınızdan gerçekleştirebilirsiniz.
  • Üsküdar Üniversitesi

    Üsküdar Üniversitesi uygulamasıyla güncel duyuruları ve notlarınızı takip edebilirsiniz.
  • Kırıkkale Üniversitesi Portal Sistemi

    Kırıkkale Üniversitesi Portal Sistemi, üniversite öğrencileri ve personelleri için çeşitli uygulamalara erişim imkanı sağlıyor.
  • Koç Üniversitesi Mobil

    Duyurular, ders programı, kampüs haritası ve çok daha fazlasını Koç Üniversitesi Mobil uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Selçuk Üniversitesi Mobil

    Selçuk Üniversitesi Mobil, Selçuk Üniversitesi öğrencilerinin notlarını Android mobil cihazları üzerinden diledikleri zaman kontrol etmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen yararlı bir uygulama.
  • Celal Bayar Üniversitesi

    Celal Bayar Üniversitesi için hazırlanan resmi Android uygulamasıdır.
  • TED Üniversitesi

    TED Üniversitesi uygulaması ile ders içeriklerinizi ve notlarınızı görüntüleyebilirsiniz.
  • Gazi Üniversitesi

    Gazi Üniversitesi’nin resmi Android uygulamasını kullanarak öğrenci bilgi sistemine kolayca ulaşabilirsiniz.