Summon Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Summon Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Summon Rush, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yaratıkların yer aldığı oyunda düşmanlarınızla mücadele ediyorsunuz.

Karanlığa karşı mücadele ettiğiniz oyunda düşmanlarınızla savaşıyor ve deneyim puanları kazanmaya çalışıyorsunuz. Aksiyon ve macera dolu bir oyun olarak dikkat çeken Summon Rush, kart oyunu tarzında kurgusu ve rol yapma oyunu tarzına işleyişiyle çok seveceğiniz bir oyundur. Oyunda loncalar kurarak ittifak oluşturuyor ve düşmanlarınızla mücadele ediyorsunuz. Beceri ve yeteneklere sahip olduğunuz oyunda yaratıkları da ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz oyunda çok eğleniyorsunuz. Ruhsal yaratıkların yer aldığı oyunda savaş, aksiyon ve macera durmuyor.

Savaş oyunlarını seviyorsanız bu oyunu da çok seveceğinizi söyleyebiliriz. Akıllı hamleler yapmanızı gerektiren oyunda birbirinden zevkli savaş sahnelerine katılabiliyor ve aynı zamanda kendinizi de geliştirebiliyorsunuz. Oyunda farklı kart koleksiyonları yapabiliyor ve yeteneklerinizi de katlayabiliyorsunuz. Stratejik hamleler yaparak oyunda daha başarılı olabiliyorsunuz.

Summon Rush oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Summon Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
473 MB DOSYA BOYUTU

Summon Rush, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Summon Rush, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz rol yapma ve kart oyunu tarzında kurguya sahip aksiyon dolu bir oyundur. Yeteneklerinizi sergilemeye çalıştığınız oyunda yaratıklarla mücadele ediyorsunuz.

Kart oyunu tarzında kurguya ve rol yapma oyunu tarzında oynanışa sahip olan Summon Rush, aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Macera dolu bir oyun olan Summon Rush ile ruhsal yaratıklarla mücadele ediyor ve aynı zamanda loncalar kurabiliyorsunuz. İttifak kurarak katılabileceğiniz savaşlarda kartlar kullanarak becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergileyebiliyorsunuz. Kartlarınızı en iyi şekilde kullanmalı ve yaratıkları en kısa sürede ortadan kaldırmalısınız. Oyunda kendi kart koleksiyonunuzu yapmalı ve düşmanlarınıza karşı güçlü olmalısınız. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz Summon Rush'ı sakın kaçırmayın.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda farklı dünyalarda savaşıyor ve birbirinden zevkli sahnelerle karşılaşıyorsunuz. Grafikler ve sesler bakımından da oldukça etkileyici bir amosferde geçen oyunda kendinizi kaybedebiliyorsunuz. Savaş oyunları seviyorsanız bu oyun kesinlikle hoşunuza gidecektir. Summon Rush oyununu sakın kaçırmayın.

Summon Rush oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Diamond Quest: Don't Rush!

    Diamond Quest: Don't Rush! Android: Popüler macera oyunu mobilde!
  • Babel Rush

    Babel Rush, Android platformunda kaliteli grafikleriyle öne çıkan hack and slash rpg oyunu.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Dungeon Rush

    Dungeon Rush'da karşına çıkan korkunç yaratıkları öldür ve karakterini geliştir.
  • Rush of Heroes

    Rush of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Dillo Rush

    Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir macera oyunu
  • Food Truck Rush Drive & Serve

    Food Truck Rush Drive & Serve, yemek satışı yapmanızı amaçlayan oldukça eğlenceli bir mobil oyundur.
  • Love Rush

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu