Super Evolution 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Super Evolution 2 mobil oyununda yüzlerce anime karakterinin yer aldığı ve kendi stratejinizi yansıtabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Super Evolution 2 mobil oyunu mobil oyunu, serinin ikinci oyununda çok daha gelişmiş bir halde geri dönen ve kartlarla oynanan heyecan dolu bir anime rol yapma oyunudur.

Super Evolution 2 mobil oyununda anime tarzı karakterlerin tadını çıkarırken serinin ilk oyununu oynayanlar için karakter bolluğu hemen dikkat çekecek. Ayrıca anime karakterleri seven ancak Super Evolution oyununu hiç oynanamamış kullanıcılar da bu oyunu çok sevecektir.

Super Evolution 2 mobil oyununda önemli olan karakterlerinizi level atlatmak ve geliştirmek bir RPG oyunu olduğundan görsel efektler de oyunda detaylıca düşünülmüş. Karakteriniz hem özellik olarak hem de fiziki olarak gelişim gösterecek. Ayrıca kartlar aracılığıyla yaptığınız hamleleri görsel efektlerle de izleyeceksiniz. Ara sıra ortaya çıkan sinematikler de oyuna renk katacak. Dinamik ve sürükleyici bir oyun olan Super Evolution 2 kartlı rol yapma oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Super Evolution 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Super Evolution 2 mobil oyununda 400'ün üzerindeki anime karakterini geliştirerek kartla oynanan bir strateji RPG oyunu deneyimi yaşayacaksınız.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Super Evolution 2 mobil oyunu, anime karakterlerin hüküm sürdüğü bir fantezi dünyada kartlarla kendi stratejinizi yansıtabileceğiniz heyecan dolu bir rol yapma oyunudur.

Super Evolution 2 mobil oyunu, sunduğu kurgusal dünyada ilk oyunu oynayan kullanıcıların yüzlerini güldürecek çok sayıda geliştirme ve yenilik yaptı. Ayrıca oyunu daha önce oynanamamış olan kullanıcıların da şayet anime karakterleri seviyorlarsa tercih edeceği ve keyif alacağı bir oyundan söz ettiğimizi belirtelim.

400’ün üzerinde anime karakterin yer aldığı oyunda sizden istenen savaşarak karakterlerinize level atlatmak ve geliştirmek. Ayrıca bir RPG oyunu olduğu için karakterler fiziksel olarak da değişecek. 3 seviyede bir gelişim göreceksiniz. Oyunda hamlelerinizi ise alt bölümde yer alan kartlarla yapacaksınız. Yaptığınız her hamleyi görsel olarak da yaşayacaksınız. Stratejik bir rol yapma oyunu olan Super Evolution 2’yi AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mino Monsters 2: Evolution

    Mino Monsters 2: Evolution mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir canavar savaşı oyunudur
  • Evolution: Heroes of Utopia

    Evolution: Heroes of Utopia, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz online rol yapma oyunu.
  • Zombie Evolution

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Zombie Evolution mobil oyunu, zombileri öldürme yerine onları çoğaltmaya sevk eden enteresan bir mobil oyundur.
  • BattleHand Heroes

    Süper kahramanların yer aldığı harika bir rpg oyunu
  • Angry Birds Evolution

    Angry Birds Evolution mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • The Sandbox Evolution APK

    The Sand Evolution APK Android oyunda pikselden harika bir dünya yaratıp yönetiyorsunuz.
  • Marvel: Avengers Alliance 2

    Marvel: Avengers Alliance 2, sıra tabanlı oynanış sunan süper kahraman oyunu.
  • Evolution 2: Battle for Utopia

    Ütopya gezegeni için savaşın!