Super Hyper Ball 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Super Hyper Ball 2, eski dönemlerde oyun salonlarında oynanan Pinball oyununun teknolojik olarak güncellenmiş halidir.

90’lı yıllarda gençlerin bir numaralı oyunlarından birisi olan Pinball, atari döneminde video oyunu olarak gündeme gelmiş ve oldukça yankı uyandırmıştı. Pinball'ın atari için geliştirilen video oyunundan sonra bu sefer de mobil oyunu gündemde.

Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Super Hyper Ball 2, Pinball oyununun geliştirilmiş ve daha zevkli hale getirilmiş mobil halidir. Oyunda farklı aksiyonlarla karşılaşacak ve çok eğleneceksiniz.

Super Hyper Ball 2 oyununda topu kullanarak en fazla puanı toplamaya çalışıyorsunuz. Cihazınızın dokunmatik ekranı ile kontrol edebileceğiniz topu, çarptırdığınız yerdeki nesnelere göre ayarlamanız lazım. Çünkü Super Hyper Ball 2 oyununda top ne kadar fazla nesneye çarparsa size o kadar fazla puan kazandırıyor.

Super Hyper Ball 2 oyununda topu nesnelere çarptırarak puan kazanırken oldukça ilginç sahnelere tanıklık edeceksiniz. Geliştiriciler tarafından oldukça özenle hazırlanmış grafikleri ile birlikte Super Hyper Ball 2, topun çarptığı engele göre animasyon oynatıyor. Farklı oyun bölümleri ve oldukça keyifli oynanışı ile birlikte Super Hyper Ball 2 oyununu çok seveceksiniz.

Uğur Sağlam

Super Hyper Ball 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
205 MB DOSYA BOYUTU

Super Hyper Ball 2, telefonunuzun dokunmatik ekranı yardımıyla topu farklı nesnelere çarptırarak puan kazanmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.

Nostalji oyunları daha güncel hali ile oynamak istiyorsanız Super Hyper Ball 2 tam size göre. Bir dönemin efsane oyunu Pinball'ın güncellenmiş ve mobil uyumlu bir hale getirilmiş halini siz de çok seveceksiniz.

iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Super Hyper Ball 2, size oldukça eğlenceli anlar yaşatacak. Oyunda size verilen topu cihazınızın ekranından kontrol etmeli ve puan kazanmalısınız. Topu ne kadar çok nesneye çarptırırsanız o kadar fazla puan kazanabilirsiniz. Super Hyper Ball 2 oyununda en hızlı oynayan değil en mantıklı oynayan kazanıyor. Bu yüzden topu dikkatlice başlatmalı ve size puan kazandıracak nesnelere denk getirmelisiniz. Bu sayede puan kazanabilir hatta kazandığınız puanları katlayabilirsiniz.

Oldukça başarılı grafiklere ve muhteşem ses efektlerine sahip olan Super Hyper Ball 2, siz puan kazandıkça hünerlerini gösteriyor. Geliştiriciler tarafında oyuna bazı animasyonlar eklenmiş. Eklenen bu animasyonları ancak puan kazandıkça görebilirsiniz. Oldukça şaşırtıcı olan animasyonları sizin de görebileceğinize inanıyoruz.

Super Hyper Ball 2 oyununu hemen şimdi indirin ve arkadaşlarınızla birlikte eşsiz bir maceraya başlayın. 

Super Hyper Ball 2 özelikleri:

  • 4 farklı oyun modu
  • Tamamlanması gereken 100 farklı bölüm
  • Geliştirilebilir nesneler
  • Kilidini açabileceğiniz onlarca farklı top
  • Paylaşma özelliği
Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tennis Ball Juggling Super Tap

    Tennis Ball Juggling Super Tap ile top sektirme yeteneklerimizi test ediyoruz
  • Bouncing Ball 2

    Bouncing Ball 2, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı top zıplatma oyunu.
  • Hyper Trip

    Neon ışıklar, 3 boyutlu bloklar ve reflekslerinizi test eden bir oyun istiyorsanız Hyper Trip mutlaka denemeniz gereken bir beceri oyunu.
  • Super Monkey Ball Bounce

    Bir Sega klasiği olan Super Monkey Ball serisi mobil dünyada iki boyutlu bir pachinko oyunu olarak şansını deniyor.
  • Jet Ball 2

    Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir tuğla kırma oyunu
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Bouncing Ball

    Bouncing Ball, Anroid'de en çok oynanan beceri oyunlarından Bouncy Bits'in hafifletilmiş sürümü.
  • Gravity Ball

    Gravity Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.