Super Jump League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Harika kurgusuyla bağımlılık yapıcı etkisi bulunan bir aksiyon oyunu

Super Jump League, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Harika bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda zıplayarak rakiplerinizi alt etmeye çalışıyorsunuz.

Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla gerçek zamanlı olarak oynayabileceğiniz oyunda sürekli zıplayarak rakiplerinizi alt etmeye çalışıyorsunuz. Eğlenceli bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda benzersiz mekanikler bulunuyor. 2 ve 4 kişilik olarak oynayabileceğiniz oyunda platformlar arası zıplayarak yer değiştiriyor ve rakiplerinizi yakalamaya çalışıyorsunuz. Renkli grafikleriyle de dikkat çeken oyunda bazı özel güçleri de kullanabiliyorsunuz. Farklı karakterlerin kilitlerini de açabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Kupalar kazanarak lider olabileceğiniz oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz Super Jump League oyununu mutlaka denemelisiniz. Kolay kontrolleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle de ilgi çeken Super Jump League sizleri bekliyor.

Super Jump League oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Super Jump League

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

Renkli ve kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir aksiyon oyunu

Super Jump League, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil oyundur. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz oyunda rakiplerinizi alt etmeye ve kupalar kazanmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz mükemmel bir aksiyon oyunu olan Super Jump League, platformlar arasında zıplayarak yer değiştirdiğiniz ve rakiplerinizi yakalamaya çalıştığınız bir oyundur. Benzersiz mekanikleriyle karşımıza çıkan oyunda sürekli zıplıyorsunuz. Rakiplerinizi de alt etmeniz gereken oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Renkli grafikleri ve kaliteli görselleriyle de ön plana çıkan oyunda eğlenceli anlar yaşıyorsunuz. 2 ve 4 kişilik odalarda oynayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsuunz. Farklı karakterleri de kontrol edebileceğiniz oyunda bir takım özel güçleri kullanabiliyorsunuz. Kolay kontrolleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle de ilgi çeken Super Jump League sizleri bekliyor.

Super Jump League oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Vito Jump

    Super Vito Jump, hem eski günleri anımsatan hem de yeni bir oyun yapısına sahip olan ücretsiz ve eğlenceli bir Android koşu oyunu.
  • Super One More Jump

    Zevkli deneyim sunan harika bir beceri oyunu
  • Super Jabber Jump

    Super Jabber Jump mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Super Starfish

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunudur
  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Atomic Super Lander

    Atomic Super Lander, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • League of Stickman APK

    League of Stickman APK, çöp adam karakterlerin dövüşüp savaştığı aksiyon dolu bir mobil oyun. League of Stickman Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!
  • Moto Jump 3D

    Moto Jump 3D, aksiyon ve heyecan dolu bir Android motor yarışı oyunu.