Super Mustache

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

Super Mustache, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.

Super Mustache, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda bıyıklı bir robotu yönlendiriyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Uranüs'e keşif yapması için gönderilen zeki bir robot insanlara ihanet etmiştir ve o robotu durdurabilecek yek kişi Kaptan Süper Bıyık'tır. Oyunda Kaptan Süper Bıyık'ı kontrol ediyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Mükemmel 2D sahnelerin yer aldığı oyunda efsane oyun Super Mario tarzında bir oynanış ve grafik yer alıyor. 8bitlik retro tarz grafiklere sahip olan oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Platform oyunu olan Super Mustache sizleri bekliyor.

15 fantastik bölüme sahip olan oyunda 3 farklı dünya ve 15'in üzerinde farklı düşman tipi sizleri bekliyor. Can sıkıntısına birebir olan oyundaki eğlenceli seslerde sizleri eğlendiriyor ve eğlenceli saatler geçirmenizi sağlıyor. Ayrıca oyunda 2 farklı silah da kullanabiliyorsunuz.

Super Mustache oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Super Mustache

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
181 MB DOSYA BOYUTU

Super Mustache, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.

2040 yılında geçen bir macera oyunu olarak karşımıza çıkan Super Mustache, 8bitlik retro tarz grafikleri ve eğlendirici sesleriyle dikkat çekiyor. iPad'leriniz ve iPhone'larınızda oynayabileceğiniz oyunda zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.

Dünya'dan Uranüs'e keşif yapması için gönderilen zeki bir robot ihanet etmiştir ve durdurulması gerekmektedir. Bu robotu durdurabilecek tek kişi ise Kaptan Super Bıyık'tır. Oyunda Kaptan Super Bıyık'ı kontrol ediyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Grafikleri ve sesleriyle de efsane Super Mario oyununa benzeyen Super Mustache, eğlenceli saatler geçirmenize yardımcı olacaktır. Birbirinden fantastik 15 farklı bölümün ve 2 farklı silahın yer aldığı oyunda aksiyon dolu sahneler sizleri bekliyor. Oyunda düşmanlarınızdan kaçmaya çalışıyor ve kötü robotu yakalamaya çalışıyorsunuz. Mükemmmel bir platform oyunu olan Super Mustache sizleri bekliyor.

Can sıkıntısına birebir gelen Super Mustache, eğlenceli kurgusu ve basit kontrolleriyle sizleri bekliyor. Aynı zamanda yerli yapım olan Super Mustache oyununu mutlaka denemelisiniz. Super Mustache oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mustache Booth

    Mustache Booth ile fotoğraflarınıza bıyık ekleyebilirsiniz
  • Super Smash the Office

    Super Smash the Office mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Super Brawl Universe

    Nickelodeon çizgi filmlerinin karakterleri bu mobil oyunda
  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Miraculous APK

    Miraculous APK, Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi resmi mobil oyunudur. Süper kahraman koşu oyunu süper eğlenceli oynanışa sahip.
  • Super Boys - The Big Fight

    Super Boys - The Big Fight yoğun aksiyon içeren bir mobil dövüş oyunudur
  • Super Muzzle Flash

    Super Muzzle Flash, ekranda dolaşan yaratıkları yok etmeye çalıştığımız bir aksiyon oyunu.
  • Super Ninja Hero

    Super Ninja Hero, aksiyon odaklı beceri oyunlarından hoşlananların seveceği türden bir oyun.