Super Screenshot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
379 TOPLAM İNDİRME
1.3 MB DOSYA BOYUTU

Super Screenshot uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın ekran görüntülerini kolayca alabilir ve onları düzenleyebilirsiniz.

Super Screenshot uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarından ekran görüntüleri alabilmek için kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor. Sade kullanımı ve yeterli seçenekleri sayesinde bu konuda tercihleriniz arasına da girebilir. Root yetkisi gerektirmemesi sayesinde Android'inizin garantisini bozulmayacağını da söyleyebilirim.

Uygulamayı kullanarak aldığınız ekran görüntülerini daha sonra yine uygulamanın kendi içerisinden yeniden boyutlandırabiliyor, yazı ve filtreler ekleyebiliyor, çeşitli düzenleme seçeneklerinden de faydalanabiliyorsunuz. Dilerseniz SD kartınıza taşıma ya da paylaşma gibi opsiyonlar da yine kullanıcılar için hazırlar.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Screenshot

    Screenshot pratik bir ekran görüntüsü alma uygulamasıdır
  • Screenshot Ultimate

    Screenshot Ultimate, Android cihazlarınız üzerinde ekran görüntüsü alabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır.
  • Apowersoft Screenshot

    Apowersoft Screenshot uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın ekran görüntülerini alabiliyor, onları düzenleyebiliyor ve paylaşabiliyorsunuz.
  • Capture Screenshot

    Capture Screenshot uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızın ekran görüntüsünü alabilir ve onları kolayca düzenleyebilirsiniz.
  • Screenshot Capture

    Screenshot Capture, arkadaşlarınız ile paylaşmak istediğiniz ekran görüntüleri kolayca almanızı sağlayan yararlı ve pratik bir Android ekran görüntüsü alma uygulaması.
  • Screenshot Easy

    Screenshot Easy, tüm Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde kolay ve pratik bir şekilde ekran görüntüsü almanızı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Screenshot Join

    Screenshot Join, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir ekran görüntüsü alma ve birleştirme programıdır.
  • Ashampoo Screenshot Snap

    Ashampoo Screenshot Snap uygulaması Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz oldukça geniş kapsamlı bir ekran fotoğrafı çekme uygulaması.